Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 24 Ağustos 2016 - 09:03 Yorum: 0

Askeri kaynaklar: "70 hedef imha edildi"

Askeri kaynaklar, Suriye hudut hattında tüm ateş destek vasıtalarıyla açılan atışlar sonucunda 70 hedefin tam isabetle vurularak imha edildiğini açıkladı.

Askeri kaynaklar: '70 hedef imha edildi'

Askeri kaynaklar, Suriye hudut hattında tüm ateş destek vasıtalarıyla açılan atışlar sonucunda 70 hedefin tam isabetle vurularak imha edildiğini açıkladı.

Askeri kaynaklardan yapılan açıklamada, Suriye hudut hattında şu anda Kara ve Hava Kuvvetlerine ait unsurların büyük bir özveriyle görevlerini yerine getirdiği vurgulanarak, "Piyade birliklerimiz (Mekanize ve havan unsurları dahil) Tank ve Topçu Birliklerimiz (ÇNRA dahil), geçit açan, mayın temizleyen istihkam birliklerimiz, harekatta hayati önemi haiz olan muhabere birliklerimiz, lojistik destek unsurlarımız, Hava Kuvvetlerimizin hava ve yer destek unsurları (İHA'lar dahil) bir bütün halinde harekatın başarısı için büyük bir uyum içerisinde çalışmaktadırlar. Her birinin faaliyeti diğerlerinin başarısı için hayati önemdedir.

Şu ana kadar Hava Kuvvetlerimizce 12 hedef vurulmuş ve tam isabet teyidi alınmıştır. Topçu, ÇNRA, HAVAN tüm ateş destek vasıtalarımızla açılan atışlar sonucunda 70 hedef tam isabetle vurularak imha edilmiştir" denildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber