Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Eğitim 27 Eylül 2016 - 12:58 Yorum: 0

Askeri öğrencilerin üniversitelere kayıtları için tercih süresi uzatıldı

Yükseköğretim Kurulu, askeri öğrencilerin üniversitelere kayıtları için tercih süresinin halen tercihlerini tamamlayamamış öğrenciler göz önüne...

Askeri öğrencilerin üniversitelere kayıtları için tercih süresi uzatıldı

Yükseköğretim Kurulu, askeri öğrencilerin üniversitelere kayıtları için tercih süresinin halen tercihlerini tamamlayamamış öğrenciler göz önüne alınarak, 27 Eylül 2016 Saat 23:59 a kadar uzatıldığını açıkladı.

YÖK'den yapılan açıklamada, "Harp okulları, fakülte ve yüksekokullar ile astsubay meslek yüksekokullarında (jandarma dahil) öğrenimine devam eden askeri öğrencilerin üniversitelere kayıtları için 22 - 26 Eylül 2016 tarihleri arasında belirlenen tercih süresi halen tercihlerini tamamlayamamış öğrenciler göz önüne alınarak 27 Eylül 2016 Saat 23:59 a kadar uzatılmıştır" denildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber