Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 10 Ekim 2016 - 11:28 Yorum: 0

ASKF Başkanı Turan’dan Başkan Yılmaz’a ziyaret

Erzincan Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Lokman Turan İl Spor Temsilcisi Ayhan Coşkun ile birlikte Tercan Belediye Başkanı Mehmet Yılmaz'ı...

ASKF Başkanı Turan’dan Başkan Yılmaz’a ziyaret

Erzincan Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Lokman Turan İl Spor Temsilcisi Ayhan Coşkun ile birlikte Tercan Belediye Başkanı Mehmet Yılmaz'ı makamında ziyaret etti. Turan, ziyarette Erzincan'daki futbol ve Amatör takımlarda yaşanan sorunlar ve geçen sezon Bal liginde mücadele eden Tercan 17 Şubat sporun konumu ve liglere katılması konusunda değerlendirmelerde bulundu.

Belediye Başkanı Mehmet Yılmaz Erzincan'da futbolun bir takım sıkıntılarının giderilmesi için ilk önce alt yapılardan başlanılmasını dile getirerek "Sadece futbolda değil bütün branşlarda alt yapıya önem verilmesi gerekir. Alt yapı ne kadar sağlam olursa başarılı olma şansıda daha çok artar bizde bundan sonra Tercan 17 Şubatspor'da ilk yapacağımız işimiz alt yapıya önem vererek alt yapıdan takım oluşturup lige alt yapıdan başlamak olacak" dedi.

Amatör Spor Kulüpler federasyonu Başkanı Lokman Turan da İl merkezinde de bu problemin olduğunu dile getirerek "Başkan Yılmaz'ın alt yapı projesini takdirle karşılıyorum ve bizde bu projeyle ilgili ilçe ve beldelerde istişare yapıp bölgede merkezi bir takım ve tüm takımlarla istişare yapacağız" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber