Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 05 Aralık 2016 - 13:08 Yorum: 0

ASKİ Genel Müdürü Pekar: "Amacımız Adanalılara sorunsuz bir kış yaşatmak"

Adana Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) Genel Müdürü Rahmi Pekar, kaliteli, ucuz ve sağlıklı suyu Adanalılara ulaştırmak için...

ASKİ Genel Müdürü Pekar: 'Amacımız Adanalılara sorunsuz bir kış yaşatmak'

Adana Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) Genel Müdürü Rahmi Pekar, kaliteli, ucuz ve sağlıklı suyu Adanalılara ulaştırmak için hem kırsalda hem de şehir merkezinde aralıksız çalıştıklarını söyledi.

Pekar, yaptığı açıklamada, Kürkçülerde 6 kilometrelik yeni bir kanalizasyon hattı projesini hayat geçirdiklerini, Müminli bölgesinin zemini sert olduğu için ekipler kırıcı ile yaklaşık 20 gündür çalışırken bir taraftan da boru döşemesini gerçekleştirdiğini belirtti. Gece gündüz demeden çalışan ASKİ ekiplerinin yeni yıla girmeden projeyi tamamlayarak bölge halkının alt yapı sorununu tamamen ortadan kaldıracağını ifade eden Pekar, "Ekiplerimiz Adanalıların tüm sorunlarını ortadan kaldırmak için gece gündüz çalışıyor, amacımız Adanalılara sorunsuz bir kış yaşatmak ve sağlam bir alt yapı sunmak. Sadece kırsalda değil, şehir merkezinde de birçok projeyi hayata geçirdik geçirmeye de devam edeceğiz. Ekiplerimiz Adanalı hemşehrilerimizin nerede, ne zaman, ne sorunu varsa en hızlı ve en iyi şekilde çözmeye çalışıyor" dedi.

Vatandaşlardan da talepte bulunan Pekar, "Özellikle yağmur yağarken mazgalların üzerine atılmış olan halı ve pas pasların kaldırılması çok önemli. Çünkü bunlar küçük detay gibi görünse de ciddi su baskınlarına neden olabiliyor, oysa mazgalların üstü açık olsa böyle bir sorun olmayacak" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber