Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 27 Haziran 2016 - 09:53 Yorum: 0

ASKİ, Koçarlı’da Yaşanan Su Sorununu Çözdü

Aydın Büyükşehir Belediyesi ASKİ Genel Müdürlüğü ekipleri uzunca zamandır su sorunu yaşayan Koçarlı ilçesi Kızılcabölük Mahallesi'nde büyük...

ASKİ, Koçarlı’da Yaşanan Su Sorununu Çözdü

Aydın Büyükşehir Belediyesi ASKİ Genel Müdürlüğü ekipleri uzunca zamandır su sorunu yaşayan Koçarlı ilçesi Kızılcabölük Mahallesi'nde büyük bir başarıya imza attı.

Mahallenin su sorununu çözmek için çalışma başlatan ekipler önce içme suyu kaptajlarını kompresörle temizleyerek suyun debisini artırdı. Yapılan ölçümlerle artışın sağlanmasına rağmen suyun hala az akması üzerine hummalı çalışmayı sürdüren ekipler ilginç bir sorun tespit etti.

8 KİLOMETRELİK HATTIN İÇİNDE BEŞ METRE KÖK BULUNDU

ASKİ ekiplerinin yoğun çalışmaları sonucunda 8 kilometre uzunluğunda hattın bir noktasında 5 metrelik bitki kökü tespit edildi. Gördükleri manzara karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen işçiler kökü çıkartarak içme suyu isale hattını temizledi. Binlerce metre uzunluğunda hattın içerisinde 5 metrelik bitki kökünü tespit edip sorunu çözmek için uzun uğraşlar veren işçiler kökle fotoğraf çektirdiler.

MUHTARDAN TEŞEKKÜR

Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun talimatıyla mahallede hizmet atağı başlatan ekipler 1 hafta önce de bozuk yolları asfaltlayıp ulaşım sorununu çözmüştü. Yapılan çalışma ile bir günde su sorununu da çözen Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür eden Kızılcabölük Muhtarı Hüseyin Esin çalışmalardan memnun olduğunu dile getirdi.

ASKİ, Koçarlı’da Yaşanan Su Sorununu Çözdü

ASKİ, Koçarlı’da Yaşanan Su Sorununu Çözdü

ASKİ, Koçarlı’da Yaşanan Su Sorununu Çözdü

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber