Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 23 Ağustos 2017 - 10:53 Yorum: 0

ASKİ’den Kıyıboyu Caddesi’nde kanalizasyon çalışması

Adana Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi'nin (ASKİ), Kıyıboyu Caddesi'nde yürütülen çalışma sonrasında 10 mahallenin kanalizasyon problemini...

ASKİ’den Kıyıboyu Caddesi’nde kanalizasyon çalışması

Adana Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi'nin (ASKİ), Kıyıboyu Caddesi'nde yürütülen çalışma sonrasında 10 mahallenin kanalizasyon problemini ortadan kaldıracağı bildirildi.

ASKİ'den yapılan açıklamaya göre, Seyhan ilçesi Kıyıboyu Caddesi'nde yürütülen çalışmayla birlikte, B6 kollektörüne yapılan bağlantı noktaları sonrasında toplamda 10 mahallenin kanalizasyon problemi tamamen ortadan kalkacak. Ayrıca bölgede bulunan diğer mahallelerin alt yapı kapasitesi de genişlemiş olacak. 1,2 kilometresi tamamlanan projenin toplam hat uzunluğu sona gelindiğinde 4 kilometreye ulaşacak. Çalışmaların sene sonuna kadar tamamlanması bekleniyor.

ASKİ Genel Müdürü Hüseyin Oprukçu da, yeni yapılaşan ve günden güne gelişen bölgelerde herhangi bir sorun yaşanmaması için kolları sıvadıklarını söyledi. Oprukçu, "Yeni yerleşim yerlerindeki çalışmalarımıza hız veriyoruz. B6 Kanalizasyon Kollektörü Projesi ASKİ'nin gerçekleştirmiş olduğu en önemli projelerin içinde yer alır. Ekiplerimizin şu anda Kıyıboyu Caddesi'nde yürütmüş olduğu çalışmada da B6 Kollektörüne bağlantı noktaları yapılacak ve proje tamamlandığı zaman söz konusu mahallelerde herhangi bir sorunla karşılaşılmayacak."

ASKİ’den Kıyıboyu Caddesi’nde kanalizasyon çalışması

ASKİ’den Kıyıboyu Caddesi’nde kanalizasyon çalışması

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber