Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 28 Mart 2015 - 15:48 Yorum: 0

ASKİ'den "suyun anlamı ve etkin kullanımı" eğitimi

ADANA (AA) - Adana Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) Genel Müdürlüğü, kentteki 10 okulda suyun anlamı ve etkin kullanımı eğitimi verdi.ASKİ'den yapılan yazılı...

ASKİ'den 'suyun anlamı ve etkin kullanımı' eğitimi

ADANA (AA) - Adana Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) Genel Müdürlüğü, kentteki 10 okulda suyun anlamı ve etkin kullanımı eğitimi verdi.

ASKİ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, çocukların bilinçlenmesini ön planda tutan ASKİ, dört merkez ilçedeki 10 okulda eğitim verdi.

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Eğitim Fakültesi'nde, alanında uzman öğretim görevlilerinin desteğiyle hazırlanan sunumlarda öğrenciler, su tüketimi ve tasarrufu konusunda bilinçlendirildi.

Suyun önemi, bilinçli ve bilinçsiz tüketimi, su tasarrufunun önemi ve tasarruf yöntemleri konularına vurgu yapılan sunum sonrası öğrencilere eğitim sertifikası verildi.

Çocuklara çeşitli hediyelerin de sunulduğu eğitimler, Gazi Ortaokulu, İsmet İnönü İlkokulu, Celalettin Sayhan İlkokulu, Semiha Yücel Akdeğirmen Ortaokulu, Hacı Nazım Turgut İlkokulu, Semerkant İlkokulu, Ömer Refika Halıcılar Ortaokulu, Yavuzlar Ortaokulu, Bilge Kaan İlkokulu ve Ömer Kanaatbilen İlkokulu'nda verildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber