Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 28 Haziran 2017 - 18:33 Yorum: 0

ASKİM bayramda da durmadı

Adıyaman Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğüne (ASKİM) bağlı ekipler, Ramazan Bayramı süresince şehrin birçok noktasında çalışmalarına...

ASKİM bayramda da durmadı

Adıyaman Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğüne (ASKİM) bağlı ekipler, Ramazan Bayramı süresince şehrin birçok noktasında çalışmalarına devam etti.

Şehrin altyapısı ile ilgili önemli çalışmalara imza atan ASKİM, Ramazan Bayramı süresince de çalışmalarına ara vermeden devam etti. Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren yetkililer, bayram süresince il merkezinde meydana gelen arızaların hızlı bir şekilde onarıldığını dile getirdi.

Yetkililer, "Yıl boyunca şehrin dört bir noktasında altyapı çalışması yapan ekiplerimiz, yaz mevsiminin gelmesiyle birbirinden önemli projeleri hayata geçirmeye başladı. Ramazan ayı boyunca devam eden çalışmalar Ramazan Bayramında da devam etti. Bayram süresince şehrin muhtelif yerlerinde meydana gelen arızalara hızlı bir şekilde müdahale edip onaran ekiplerimiz, vatandaşımız mağduriyetinin minimuma indirdi" şeklinde konuştu.

ASKİM bayramda da durmadı

ASKİM bayramda da durmadı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber