Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 23 Haziran 2017 - 11:28 Yorum: 0

ASKON üyeleri Türkistanlılar Derneği’nin iftarına katıldı

Anadolu Aslanları İş adamları Derneği (ASKON) Adana Şube Başkanı Recep Çalışkan ve yönetim kurulu üyeleri Türkistanlılar Derneği'nin iftar programına...

ASKON üyeleri Türkistanlılar Derneği’nin iftarına katıldı

Anadolu Aslanları İş adamları Derneği (ASKON) Adana Şube Başkanı Recep Çalışkan ve yönetim kurulu üyeleri Türkistanlılar Derneği'nin iftar programına katıldı.

Türkistanlılar Derneği Başkanı Osman Beg, iftarda yaptığı konuşmada, ramazan boyunca derneğin düzenlemiş olduğu iftar programlarına gençlerin katılımının sağlandığını belirterek, "Ramazan-ı Şerif süresince derneğimizde perşembe günleri iftar yemeği verildi. Hemşehrilerimizin, dostlarımızın katılımıyla bereketli iftar sofralarımız oldu. Gençlerimizin katılımı sağlandı. Birbirimizin halinden haberdar olduk, yardımlaştık. Birlik beraberliğimiz mübarek günlerde daha çok pekişti. Birlikte ağırladığımız hemşehrilerimiz ve dostlarımızla yine birlikte uğurladık" dedi.

Konuşmanın ardından programa katılanlar hep birlikte oruçlarını açıp dua etti.

İftar programına ASKON Adana Şube Yönetim Kurulu Üyeleri İlker Medeni, Kurtuluş Şengül, Bekir Aydemir, Sedat Aydın, Bünyamin Akıllıoğlu, İsa Topal ve Atilla Yağmur ile Ceyhan Kırım Türkleri Derneği Başkanı İsmail Taymaz da katıldı.

ASKON üyeleri Türkistanlılar Derneği’nin iftarına katıldı

ASKON üyeleri Türkistanlılar Derneği’nin iftarına katıldı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber