Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Ekonomi 29 Haziran 2016 - 13:48 Yorum: 0

ASKON’dan Teröre Karşı ’Samimiyet Ve Birlik’ Çağrısı

ASKON Genel Başkanı Mustafa Koca, Atatürk Havalimanı'nda gerçekleştirilen terör saldırısına ilişkin yazılı bir açıklama yaptı.

ASKON’dan Teröre Karşı ’Samimiyet Ve Birlik’ Çağrısı

ASKON Genel Başkanı Mustafa Koca, Atatürk Havalimanı'nda gerçekleştirilen terör saldırısına ilişkin yazılı bir açıklama yaptı.

Anadolu Aslanları ve İşadamları Derneği (ASKON) Genel Başkanı Mustafa Koca, Atatürk Havalimanı'nda gerçekleştirilen terör saldırısına ilişkin yazılı bir açıklama yaptı. Açıklamada aralarında bebeklerin de bulunduğu sivillere yönelik bu lanetli operasyonu gerçekleştirenlerin amacının belli olduğuna vurgu yapılarak, teröre karşı tüm toplumlar samimiyete ve birlikte hareket etmeye davet edildi.

Açıklamada şu ifadeler yeraldı: "Atatürk havalimanında terörün tipik sinsi vahşet operasyonu bir defa daha devreye girmiş, aralarında bebeklerinde bulunduğu sivil vatandaşları hedef almıştır. İnsan bile diyemeyeceğiz lanetli kafalar tüm ilkesel standartların dışına çıkarak havaalanını kana bulamışlardır. Bunu sivilleri hedef alarak da en alçak bir şekilde yapmışlardır.

Bu tarz sinsi vahşet operasyonlarının gayesi açık iken, ülkemiz üzerinde gerçekleştirilmeye çalışılan bu oyuna karşı milletçe, daha yüksek bir sesle, kararlılığımızı ortaya koymalı, birliğimizi ve dirliğimizi daha da çok güçlendirmeliyiz. Uluslararası kamuoyu da şunu çok iyi bilmeli ki, bugün Türkiye'de bu terör taşeronluğunu yapanlar yarın hizmet aldıklarının buyrukları doğrultusunda başka yerlerde de vahşi operasyonlarını gerçekleştireceklerdir. Bu gerçeklerden hareketle, uluslararası kamuoyu da terörün bataklığını kurutmaya yönelik samimi bir birliktelik içinde Türkiye ile işbirliğine girmelidir. Bu samimiyet ve birliktelik olduğu sürece terör belası ile baş edilebilecektir.

Bu düşünceler içinde bebeklerin ve sivillerin hedef alınarak yapılan bu alçak saldırının kurbanlarına Allah'tan rahmet, yaralanan vatandaşlarımıza acil şifalar diliyor, acılı ailelere ve yüce milletimizin başısağolsun dileklerimizi iletiyor ve terörü bir kez daha lanetliyoruz".

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber