Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Eğitim 21 Mart 2018 - 10:33 Yorum: 0

Aslanapa’da ’En çok ben okuyorum, ödülümü alıyorum’ yarışması

Kütahya'nın Aslanapa İlkokulu Müdürlüğü'nün kitap okuma alışkanlığı kazandırmak, kitap okumayı sevdirmek amacıyla her ay düzenlediği "En çok...

Aslanapa’da ’En çok ben okuyorum, ödülümü alıyorum’ yarışması

Kütahya'nın Aslanapa İlkokulu Müdürlüğü'nün kitap okuma alışkanlığı kazandırmak, kitap okumayı sevdirmek amacıyla her ay düzenlediği "En çok ben okuyorum,ödülümü alıyorum" kitap okuma yarışmasında dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.

Okul Müdürü Gültekin Karakurt, yaptığı açıklamada "Geçen yıl başlattığımız "En çok ben okuyorum, ödülümü alıyorum" yarışmasında her ay dereceye giren öğrencilerimize ödüllerini veriyoruz. Her sınıftan en çok kitap okuyan öğrenciler bizden okul bahçesinde ay sonu yaptığımız törenle ödüllerini alıyorlar. Amacımız onların daha çok kitap okumasını sağlamak ve rekabet ortamı oluşturarak genel bilgilerini arttırmak" diye konuştu. (YD-EFE)

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber