Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Siyaset 08 Ekim 2015 - 14:37 Yorum: 0

Aslanoğlu, Babam yeri geldi kayısı için ağladı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya 2. Sıra Milletvekili Adayı Erdem Aslanoğlu, Malatya Güncel'i ziyaret etti.

Aslanoğlu, Babam yeri geldi kayısı için ağladı

MALATYA - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya 2. Sıra Milletvekili Adayı Erdem Aslanoğlu, Malatya Güncel'i ziyaret etti. 

CHP Malatya 2. Sıra Milletvekili Adayı Erdem Aslanoğlu, seçim çalışmaları kapsamında Malatya Güncel'i ziyaret ederek Genel Yayın Yönetmeni Murat Çelik'le bir süre görüştü.

Babam yeri geldi kayısı için ağladı

Ziyarette Aslanoğlu, "rahmetli babam Mevlüt Aslanoğlu’ndan devraldığım bayrağı daha yükseklere taşımak istiyorum, İnşallah ona layık bir evlat olarak sizlere güzel hizmetleri getiririm. Benim tek amacım bu. Hem partimize güç katmak hem Türkiye ve Malatya için önemli çalışmalar yapmak istiyorum. Babam yeri geldi kayısı için ağladı. Kayısının değerini bildi. Biz de kayısının mecliste sesi olacağız. Biz de gerekirse kayısı için ağlayacağız. Biz de gerekirse mecliste kayısı için savaşacağız" diye konuştu.

'Önce birlik, önce insan, önce Türkiye’

Aslanoğlu, "Koalisyon sürecinde en güzel duruşu sergileyen ve görüşmeleri yapan parti Cumhuriyet Halk Partisi’dir. Diğer partilerle olacak uzlaşmayı da sağlayacak tek partiyiz. Eğer biz iktidara gelirsek, ’Önce birlik, önce insan, önce Türkiye’ diyoruz. Amacımız, Türkiye’yi bu bulunduğu durumdan çıkarıp, hem ekonomik hem de birçok konuda güzel yerlere getirmek” dedi.

Milletvekili Aslanoğlu, partisinin iktidara yürüyüşünde elinden gelen gayreti sarf ettiğini dile getirerek, Cumhuriyet Halk Partisi seçmeninin 1 Kasım’da ülkenin geleceğini güven altına alacağından şühesinin olmadığını söyledi. 

Mevlüt Aslanoğlu ismi Malatya ile adeta özleşmiş bir isim

Ziyaretlerinden dolayı Erdem Aslanoğlu'na memnuniyetini ifade eden Malatya Güncel Genel Yayın Yönetmeni Murat Çelik,  ”Mevlüt Aslanoğlu ismi Malatya ile adeta özleşmiş bir isim. Erdem Aslanoğlu'nun bize yapmış olduğu bu nezaket dolu ziyaretten dolayı kendisine teşekkür ediyorum. Ben diğer tüm adaylara olduğu gibi kendisine de başarılar diliyorum. Bu seçimin sonunda Ülkemiz kazansın Malatya kazansın” dedi. Çelik, Aslanoğlu'na seçim çalışmalarında başarı dileklerinde bulundu.

 

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber