Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
03:35 Kütahya’da "Oyunuzu hizmet ve eser siyasetinden yana kullanın" çağrısı02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu00:59 Hamza Dağ: “Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir’le paylaşacağım”00:48 Edirne’de gastronomi yolculuğu başladı00:43 Ümraniye’de iş yerinde korkutan yangın00:38 İzmir açıklarında 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 göçmen yakalandı00:37 Çöplük alanda çıkan yangın paniğe neden oldu00:34 Burdur’da su doldurma kavgasında 1 kişi bıçaklandı00:30 Kızılay Başkanı Hatay’da depremzedelerle iftar sofrasında buluştu00:21 Avcılar’da koca dehşeti: Eşini silahla vurarak öldürdü00:17 YSK: “Oy sayımında iftar molası olmayacak”00:14 İskenderun’da hafif ticari araç ile motosiklet çarpıştı: 2 yaralı23:38 Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü, Mahalli İdareler seçimleri için hazır23:23 Karşıyaka, stadyum için taraftar mitingi düzenledi23:23 Bakan Tunç: "Mehmet Selim Kiraz’a sıkılan kurşun Türkiye’ye sıkılan kurşund...23:20 Kastamonu’da inşaat kenarında erkek cesedi bulundu23:11 DTSO’da “Gençlerin Dijital Sektörlerde İstihdamın Artırılması Projesi” düze...
Sami Er
Kültür 10 Temmuz 2019 - 11:48 Yorum: 0

Aslantaş Barajı, 2 milyon yavru sazanla buluştu

Osmaniye Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ve Adana Devlet Su İşleri Bölge Müdürlüğü tarafından koordine edilen 2019 Yılı Balıklandırma Çalışmaları...

Aslantaş Barajı, 2 milyon yavru sazanla buluştu

Osmaniye Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ve Adana Devlet Su İşleri Bölge Müdürlüğü tarafından koordine edilen 2019 Yılı Balıklandırma Çalışmaları kapsamında, Aslantaş Barajı'nda da balıklandırma çalışması yapıldı.

Osmaniye İl Tarım ve Orman Müdürü İbrahim Sağlam yaptığı açıklamada, "Balıklandırma Çalışmaları kapsamında, Adana Devlet Su İşleri 6. Bölge Müdürlüğü, Su Ürünleri Üretme ve Eğitim Enstitüsü Müdürlüğü ile Osmaniye İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından 2 milyon adet Aynalı Sazan (cyprinus carpio) yavrusu, ilimizde bulunan Aslantaş Barajı'na bırakıldı. Su kaynaklarının balıklandırılması, ilimiz balıkçılığının gelişmesi açısından önemli bir çalışmadır. Ayrıca balık neslinin korunması ve gelecek nesillere canlı balık bırakılabilmesi için kaynakların kirletilmemesi ve bilinçsiz balık avcılığının önlenmesi konularında toplum daha dikkatli olmalıdır" dedi.

Bu arada avlanmada dikkat edilmesi gereken konulara da değinen Sağlam, "İlimizde av yasağı sezonu 01 Mart - 31 Mayıs tarihleri arasında olup, bu tarihler dışında 40 cm'den küçük balıklar avlanılmamalı, bırakılan yavrular korunmalı ve en az 1 kez üremelerine imkan tanınmalıdır. Bu konudaki hassasiyeti, balıkçılarımız ve halkımızdan bekliyoruz" şeklinde konuştu.

Aslantaş Barajı, 2 milyon yavru sazanla buluştu

Aslantaş Barajı, 2 milyon yavru sazanla buluştu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber