Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 27 Ağustos 2016 - 10:58 Yorum: 0

ASO 1. OSB Anaokulu Milli Eğitim Bakanlığı’na devredildi

Ankara Sanayi Odası (ASO) ve ASO 1. OSB Başkanı Nurettin Özdebir, "Sanayide kadın istihdamının artırılmasına katkı sağlayacak anaokulu projemiz bundan...

ASO 1. OSB Anaokulu Milli Eğitim Bakanlığı’na devredildi

Ankara Sanayi Odası (ASO) ve ASO 1. OSB Başkanı Nurettin Özdebir, "Sanayide kadın istihdamının artırılmasına katkı sağlayacak anaokulu projemiz bundan böyle bakanlık müfredatında ve kontrolünde miniklerimize eğitim hizmeti verecektir" dedi.

Ankara Sanayi Odası 1. Organize Sanayi Bölgesi (ASO 1. OSB) tarafından yaptırılan ASO 1. OSB Anaokulu, Ankara İl Milli Eğitim Müdürü Vefa Bardakcı ve Ankara Sanayi Odası ve ASO 1. OSB Başkanı Nurettin Özdebir arasında imzalanan protokolle 5 yıllığına şartsız olarak Milli Eğitim Bakanlığı'na devredildi. ASO 1. OSB Brifing Salonu'nda yapılan protokol törenine Ankara İl Milli Eğitim Müdürü Vefa Bardakcı, Ankara Sanayi Odası ve ASO 1. OSB Başkanı Nurettin Özdebir, Sincan İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Solmaz ve Bakanlık yetkilileri katıldı. Milli Eğitim Bakanlığı'na devredilen anaokulunun yeni eğitim öğretim yılından itibaren "Milli Eğitim Bakanlığı ASO 1. OSB Anaokulu" olarak eğitime hizmet vereceği belirtildi.

Protokol töreninde konuşan Ankara İl Milli Eğitim Müdürü Vefa Bardakcı, eğitime yapmış olduğu katkılardan dolayı ASO 1. OSB yetkililerine teşekkür ederek, "Milli Eğitim camiası olarak yeni okullara her zaman ihtiyacımız bulunmaktadır. ASO 1. OSB içerisinde çalışan ebeveynlerin çocuklarını gönül rahatlığıyla bırakabilecekleri güvenilir, huzurlu ve sağlıklı bir ortam oluşturmayı hedefliyoruz" diye konuştu.

Çocukların geleceğimizin teminatı olduğunu vurgulayan ASO Başkanı Nurettin Özdebir ise, "Bölgemizde çalışan annelerin büyük sorunu olan çocuk bakım ihtiyacı nedeniyle yaptırdığımız anaokulunu bakanlığımıza devrettik. Sanayide kadın istihdamının artırılmasına katkı sağlayacak anaokulu projemiz bundan böyle bakanlık müfredatında ve kontrolünde miniklerimize eğitim hizmeti verecektir. Kadın çalışanlarımızın en büyük problemlerinden bir tanesi çocukların çalışma saatlerinde vakit geçirmesini sağlayacak aktivitelerin bulunmamasıdır. Okul öncesi eğitimler çalışan kadınlarımızın bu sorununa çare bulmaktadır" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Bardakcı ve Özdebir arasında protokol imzalandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber