Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Ramazan 2015 05 Temmuz 2015 - 23:11 Yorum: 0

Aspuzu'da Ramazan Geceleri / Celaleddin Ada

Malatya Büyükşehir Belediyesinin Aspuzu Ramazan Etkinlikleri kapsamında sahne alan İlahi Sanatçısı Celaleddin Ada sevenleriyle bir araya geldi.

Aspuzu'da Ramazan Geceleri / Celaleddin Ada

MALATYA GÜNCEL HABER / Malatya Büyükşehir Belediyesinin Aspuzu Ramazan Etkinlikleri kapsamında sahne alan İlahi Sanatçısı Celaleddin Ada sevenleriyle bir araya geldi.

Celaleddin Ada Malatya Güncel Haber'e yaptığı açıklamada, "İlahi sanatcısı olarak 20 senedire aşkın bir süre ile bu camia içerisindeyim.Sevgili Malatya'lılar bizi kendi eserlerimiz ile tanıyorlar.Hepsini burdan yürekten selamlıyorum.Ramazan ayının tüm Malatya'lılara ve İslam Alemine hayırlı olmasını dileriyorum.Malatya'ya ilk gelişim değil, 20-25 defa bu güzel ilimizi ziyaret etmişimdir.En son geçen sene Ramazan ayı etkinliklerinde tekrar birarya gelmiştik.

Benim bir özelliğim var, ben hiç bir konserde bir eser belirlemem, sahneye çıktından sonra ilk eserimi okudukdan sonra, ondan sonraki eserleri beni dinlemek için gelen o kıymetli insanlar belirler.

Buradan bayram mesajı vermek isterdim ama dünya üzerinde zulûm gören bir sürü vatandaşlarımız var, bu bayram diğer bayramlara göre biraz buruk geçireceğiz.Bu etkinliği düzenleyen Malatya Büyükşehir Belediyesine teşekkürlerimi iletiyorum." diye konuştu.

Programa, bir çok sayıda stk üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Ramazan etkinliklerinde sahne alan sanatçı Celaleddin Ada konser boyunca kendi eserleri seslendirirken, kendisini dinlemeye gelen konukların isteklerini seslendirdi. Yaklaşık iki saat süren konser sonrasında CelaleddinAda ile sevenleri ile fotoğraf çektirdi.

galeri_icin_tikla.jpg

 

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber