Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 07 Ekim 2016 - 10:28 Yorum: 0

AŞT yeni sezonda perdesini 12 oyunla açıyor

Antalya Şehir Tiyatrosu (AŞT) yeni sezonda 12 oyunla perdelerini aralayacak.

AŞT yeni sezonda perdesini 12 oyunla açıyor

Antalya Şehir Tiyatrosu (AŞT) yeni sezonda 12 oyunla perdelerini aralayacak.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu yeni sezona 27 Ekim'de merhaba diyor. 2016-2017 sezonunda çocuk, gençlik ve yetişkin oyunları olmak üzere toplam 12 oyunla Antalyalı sanatseverlerle buluşacak olan AŞT ayrıca geçtiğimiz sezon en beğenilen oyunları da yeniden sahneleyecek.

Yeni sezon başlıyor

Kurulduğu günden bu yana her sezonda perdelerini aynı coşku ve heyecanla aralayan Antalya Şehir Tiyatrosu, geçen sezon gösterimini yaptığı 189 oyunda yaklaşık 45 bin seyirciyi ağırladı. Bu yıl da provalarını tamamladığı 12 farklı oyunla tiyatro severlerin karşısına çıkacak olan AŞT, yeni sezonda yedi yetişkin, beş çocuk ve gençlik oyunu sahneleyecek.

Provalar tamamlandı

Yeni sezonda provaları tamamlanan oyunlardan, Danimarkalı sanatçı Jaques Mathiessen tarafından yazılan ve yönetilen "Okyanusta Bir Su Damlası Gibi", yazar- yönetmen Antoino Fava tarafından sahneye koyulan

"Her Limanda Aşkın Komedisi", Türk Edebiyatı'nın usta ismi Necip Fazıl Kısakürek'in büyük eseri "Para" ve deneyimli oyuncu Engin Alkan tarafından yönetilen "Huysuz" gibi birbirinden keyifli oyunlar yeni sezonda Antalyalı sanatseverlerle buluşacak.

En beğenilen oyunlar yeni sezonda da sahnede

Yeni oyunların yanı sıra geçen sezon seyircilerin büyük beğeniyle takip ettiği; Geç Kalanlar, Kurnaz, Tarla Kuşuydu Juliet, Oyun Oyun İçinde adlı yetişkin oyunları da sahnelenmeye devam edecek. Ayrıca Değiştirilmiş Çocuk, Sır, Küçük Karabalık ve Özgürlüğe Kaçış adlı çocuk ve gençlik oyunları yeniden AŞT sahnesinde olacak.

Türel'e özel teşekkür

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in desteği ile pek çok ilkin altına imza attıklarını ve her yeni sezonun bir öncekinden daha başarılı geçtiğini söyleyen AŞT Genel Sanat Yönetmeni Mehmet Özgür, "AŞT olarak sanat yolculuğumuza sanatsever kentimizin sanat ve sanatçı dostu belediye başkanın desteğiyle devam ediyoruz. Her projemizde sonsuz desteğini bizlerden esirgemeyen Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Menderes Türel'e de bir kez daha yürek dolusu teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi.

AŞT yeni sezonda perdesini 12 oyunla açıyor

AŞT yeni sezonda perdesini 12 oyunla açıyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber