Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 21 Mart 2015 - 13:58 Yorum: 0

ASÜ'de UNİKOP koordinörler toplantısı yapıldı

AKSARAY (AA)- Aksaray Üniversitesi’nde (ASÜ), KOP Bölgesi Üniversiteler Birliği (UNİKOP) koordinatörler kurulu toplantısı düzenlendi.ASÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Acar, toplantıda yaptığı...

ASÜ'de UNİKOP koordinörler toplantısı yapıldı

AKSARAY (AA)- Aksaray Üniversitesi’nde (ASÜ), KOP Bölgesi Üniversiteler Birliği (UNİKOP) koordinatörler kurulu toplantısı düzenlendi.

ASÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Acar, toplantıda yaptığı konuşmada, UNİKOP’a üye olan 8 bölge üniversitesi arasında koordinasyon, işbirliği ve bunların nasıl daha etkin şekilde sağlanabileceğini belirlemek için toplantı yaptıklarını söyledi.

Amaçlarının en iyi şekilde bölge üniversitelerinin kalkınmasına yardımcı olmak olduğunu aktaran Acar, ''Genç bir birlik olmamıza rağmen hızla ilerliyor ve büyüyoruz. Bu toplantı hem tanışma, hem de çalışmalara ilişkin istişare anlamı içeriyor. Toplantılarda önemli işbirlikleri ortaya çıkacak ve böylece gerek Aksaray’ın, gerekse bölgenin potansiyelleri daha iyi şekilde kullanılabilecektir.'' diye konuştu.

Toplantıya, Niğde, Konya ve Karaman’daki üniversitelerde görev yapan UNİKOP koordinatörleri katıldı. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber