Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Magazin 23 Mayıs 2016 - 17:38 Yorum: 0

Asuman Krause’den Sağlıklı Yaşam Tüyoları

Geçtiğimiz günlerde Sağlık Bakanlığının düzenlediği sağlıklı yaşam etkinliğine katılan eski manken, sunucu, oyuncu ve şarkıcı Asuman Krause,...

Asuman Krause’den Sağlıklı Yaşam Tüyoları

Geçtiğimiz günlerde Sağlık Bakanlığının düzenlediği sağlıklı yaşam etkinliğine katılan eski manken, sunucu, oyuncu ve şarkıcı Asuman Krause, sağlıklı yaşam hakkında tüyolar verdi.

Sağlık Bakanlığı tarafından fiziksel aktiviteyi ön plana çıkarmak ve sağlıklı yaşamı teşvik etmek amacıyla düzenlenen "Hareket Her Yerde" etkinliğine Asuman Krause de katıldı. Bir alışveriş merkezinde düzenlenen etkinlikte, Murat Başoğlu sunuculuk yaparken,Dr. Halit Yerebakan vatandaşları bilgilendirdi.

"YÜRÜYEN MERDİVENLERDE YÜRÜYÜN"

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Krause, insanların yürüyen merdivenlerde bile yürümesi gerektiğini söyledi. Krause, "Otomatik merdivenleri kullanmayın, kullansanız bile o merdivenlerde yürüyün. Eğer bu şekilde yaparsanız bölgesel yağlanmanız olmaz" dedi.

"HIZLI ADIMLAR İLE YÜRÜYÜN"

Krause, insanların hızlı adımlarla yürümesinin bile faydalı bir spor olduğunu ifade ederek, "İnsanları motive etmek için geldim. Sağlıklı beslenmek çok önemli bir şey, sadece hareket değil artı sağlıklı beslenmek ile desteklememiz gerekiyor. Çok yakın bir zamanda 7-8 yaşlarında bir çocuğun kolesterol problemi olduğunu gördüm. Demek ki küçüklükten itibaren başlamalıyız hep hareket yapmaya. Bahane yapmamak lazım, yok kıyafetim uygun değil, ayakkabım uygun değil gibi şeylere. Mesela metrodan çıkıp, işe giderken bile daha hızlı adımlarla yürümek bile işe yarar diye düşünüyorum. Vatandaşlarımız bahane üretmesin her yerde hareket edilebilir" şeklinde konuştu.

"BEN ÇOCUKLUĞUMDAN BERRİ SPOR YAPARIM"

Her zaman spor yaptığını ifade eden Krause, şöyle konuştu:

"Ben her zaman spor yapıyorum. O yüzden halen aynıyım. Yediklerime içtiklerime dikkat ediyorum. Yaşta ilerliyor bu yüze daha dikkatli olmaya başlıyorum. Ama ben çocukluğumdan berri sporu hayatımdan eksik etmedi. Spor yapamadığım zamanlarda ise bir yerden bir yere giderken daha hızlı yürüyerek gittim. Ben her yerde hareket etmeye çalışıyorum. Birde fast food ürünlere dikkat ediyorum dengelemeye çalışıyorum. Herkes kendi vücudunu iyi dinlemeli zaten o bütün sinyalleri veriyor. Ağrınız sızınız kalmaz spor yaptığınızda."

Asuman Krause’den Sağlıklı Yaşam Tüyoları

Asuman Krause’den Sağlıklı Yaşam Tüyoları

Asuman Krause’den Sağlıklı Yaşam Tüyoları

Asuman Krause’den Sağlıklı Yaşam Tüyoları

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber