Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 25 Ocak 2021 - 11:28 Yorum: 0

At arabalı hırsızlar isyan ettirdi

Zor günler geçiren esnafa bir darbe de hırsızlar tarafından vuruldu. İnegöl ilçesinde kısıtlamayı fırsat bilen at arabalı hırsızlar dükkanların...

At arabalı hırsızlar isyan ettirdi

Zor günler geçiren esnafa bir darbe de hırsızlar tarafından vuruldu. İnegöl ilçesinde kısıtlamayı fırsat bilen at arabalı hırsızlar dükkanların önünde ne varsa alıp götürüyor.

Metal Sanayi Sitesinde her kısıtlamada bir çok esnafın canı yanıyor. At arabalı hırsızlar iş yerlerinin önünde ne varsa alıp gidiyor. O anlar kameralara saniye saniye yansıdı. Kısıtlama sonrası iş yerini açan esnaf bir çok malzemelerinin olmadığını görünce şok oluyor. Her kısıtlamada bir başka esnafın canı yanarken, vatandaşlar yetkililerin bir an önce buna bir çare bulmasını istiyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber