Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 10 Mart 2015 - 14:33 Yorum: 0

Ataç, sivil toplum temsilcileri ile buluştu

ESKİŞEHİR (AA) - Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, bilgilendirme toplantıları kapsamında sivil toplum temsilcileri ile bir araya geldi.Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Tepebaşı...

Ataç, sivil toplum temsilcileri ile buluştu

ESKİŞEHİR (AA) - Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, bilgilendirme toplantıları kapsamında sivil toplum temsilcileri ile bir araya geldi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Tepebaşı Belediyesi Deneyimli Kafe'de gerçekleşen toplantıda Ataç, Tüm Sanayici İş Adamları Derneği, Beşir Derneği ve Eskişehir Çevre Sağlık, İzcilik, Gençlik ve Spor Kulübü Derneği temsilcilerine gerçekleştirdikleri çalışmaları aktardı.

Eskişehir’de sivil toplum kuruluşları ile birlikte paylaşımlar gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Ataç, bu paylaşımların Eskişehir adına önemli çalışmaların temelini oluşturduğunu kaydeti.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber