Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 21 Şubat 2018 - 15:38 Yorum: 0

Atakum Aqua Park yaza hazır

Atakum Belediyesi tarafından Yeni Mahalle'de yapımına başlanan Aqua Park çalışmalarını yerinde inceleyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, projenin...

Atakum Aqua Park yaza hazır

Atakum Belediyesi tarafından Yeni Mahalle'de yapımına başlanan Aqua Park çalışmalarını yerinde inceleyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, projenin yaza tamamlanacağını söyledi.

55'te 55 proje sözü içerisinde bulunan ve yapımına geçen günlerde başlanan Aqua Park Eğlence Merkezi çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Taşçı, inşaat çalışmalarının hızlı bir şekilde ilerlediğini ve tesisin yaz aylarında Atakumluların kullanımında olacağını kaydetti.

Atakumlulara verdikleri sözleri tutmak için gece gündüz demeden, mesai kavramı gözetmeden çalıştıklarını ifade eden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "Atakum'u evimiz, Atakum'da yaşayan her ferdi de ailemizin bir parçası olarak görüyoruz. Onlara verdiğim sözleri bir bir tutmanın büyük mutluluğunu yaşıyorum. 55'te 55 proje sözümün içerisinde yer alan Aqua Park projesi de hızla ilerliyor. Atakum Belediyesi Aqua Park Tesisi, tamamlandığında Samsun'un önemli eğlence merkezlerinden biri olacak. Deniziyle, doğasıyla ve diğer birçok güzelliğiyle bir bütün olarak turizm cenneti haline gelen ilçemizde 2 dönümlük alan üzerinde sürdürdüğümüz inşaat çalışmalarını yaz aylarına kadar tamamlamayı hedefliyoruz. İçerisinde havuz, kaydıraklar ve kafeteryanın bulunacağı Atakum Belediyesi Aqua Park kapılarını açtığında sadece Atakumlular için değil, tüm Samsunlular için vazgeçilmez bir eğlence merkezi olacak" diye konuştu.

"Hayalimizdeki şehir" sözü slogan değil

3 buçuk yıl içerisinde 79 projeyi Atakumlularla buluşturduklarına dikkat çeken Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "Atakum'u daha da yaşanılabilir bir kent haline getirebilmek için 3 buçuk yıllık görev süremiz boyunca birbirinden önemli yatırımları ilçemizle buluşturduk. Sağlıktan turizme, ekonomiden spora her alanda bölgesinde lider ve marka bir kent olan Atakum, her yıl rekor düzeyde artan nüfusuyla, Türkiye'nin parlayan yıldızı konumunda bir ilçe haline geldi. Türkiye'nin önemli kentleri arasında yerini alan Atakum'un marka değerini artıracak, değerine değer katacak birçok önemli projelerimizin de planlama aşamasını bitirdik ve hayata geçirmek için gün sayıyoruz. Göreve gelirken Atakumlu hemşerilerimizle paylaştığımız bir sloganımız vardı. "Hayalimizdeki Şehir Atakum" bu sözün bir slogandan ibaret olmadığını her geçen gün daha iyi gösterdiğimize inanıyorum" şeklinde konuştu.

Atakum Aqua Park yaza hazır

Atakum Aqua Park yaza hazır

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber