Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 11 Mart 2015 - 17:43 Yorum: 0

Atakum Belediye Başkanı Taşçı:

"Bana ulaşmak çok kolay, bu konudaki ezberi bozduk"

Atakum Belediye Başkanı Taşçı:

SAMSUN (AA) - Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "Bana ulaşmak çok kolay, bu konudaki ezberi bozduk" dedi.

Halk Günü'nde vatandaşların sorunlarını dinleyen Taşçı, belediye başkanlarının ulaşılmaz olduğu yönündeki ezberi bozduklarını söyledi.

Halkın kafasında "belediye başkanına ulaşılmaz" gibi bir algı oluştuğunu belirten Taşçı, "Makam odalarından çıkmayan, halkıyla kucaklaşmayan bir yönetim anlayışına sahip değilim. Vatandaşlarımız bana istedikleri her platformdan ulaşabiliyor. Sürekli alanda hem çalışmalarımızı takip ediyor hem yeni projeler için hazırlıklar yapıyor hem de vatandaşlarımızla bir araya gelerek ne istediklerini, beklediklerini kendi ağızlarından dinliyorum. Bu sayede çalışmalarımıza yön veriyoruz. Belediye başkanları ulaşılması zor kişilerdir gibi bir algıyı ortadan kaldırarak ezber bozduk" diye konuştu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber