Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 13 Mart 2015 - 16:53 Yorum: 0

Atakum Belediye Başkanı Taşçı:

"Büyük hedeflerimiz var ve bu hedeflere ulaşmak için durmaksızın çalışıyoruz”

Atakum Belediye Başkanı Taşçı:

SAMSUN (AA) - Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "Büyük hedeflerimiz var ve bu hedeflere ulaşmak için durmaksızın çalışıyoruz" dedi.

Taşçı, Türkiş Mahallesi'nde vatandaşların sorunlarını dinledi.

Vatandaşlarla sohbet eden Taşçı, belediyenin projeleri hakkında bilgi verdi.

Atakum'un her geçen gün değiştiğini ve bu değişimin beraberinde gelişimi getirdiğini belirten Taşçı, "Sürekli göç alan, konut sayısı sürekli artan ilçemizde hızlı bir değişim yaşanıyor. Bu değişimle aynı hızda sürdürdüğümüz çalışmalar da gelişimi beraberinde getiriyor. İlçemiz bugün bölgesindeki gelişmişlik sıralamasında birinci sırada. Bu tablonun korunması ve sürekli hale gelmesi için mücadele ediyoruz. Bölgenin parlayan yıldızı olan Atakum’u daha yukarılara taşıyarak ülkemizin parlayan yıldızı haline getireceğiz. Bu yolda emin adımlarla ilerliyoruz. Büyük hedeflerimiz var ve bu hedeflere ulaşmak için durmaksızın çalışıyoruz” diye konuştu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber