Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 21 Aralık 2014 - 16:13 Yorum: 0

Atakum Belediyesi faaliyetleri

SAMSUN (AA) - Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "Projelerle, ilçemizi yarınlara hazırlıyoruz. Bunun için azimli gençlerin desteğine ihtiyacımız var" dedi.Taşçı, Samsun Genç İşadamları...

Atakum Belediyesi faaliyetleri

SAMSUN (AA) - Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "Projelerle, ilçemizi yarınlara hazırlıyoruz. Bunun için azimli gençlerin desteğine ihtiyacımız var" dedi.

Taşçı, Samsun Genç İşadamları Derneği (SAMGİAD) üyeleriyle ilçedeki bir kafeteryada biraraya geldi.

Burada konuşan Taşçı, ilçenin gelişimine yönelik çeşitli proje çalışmalarının bulunduğunu söyledi.

Genç iş adamlarıyla çeşitli konularda fikir alışverişinde bulunmak amacıyla biraraya geldiklerini ifade eden Taşçı, "Projelerle, ilçemizi yarınlara hazırlıyoruz. Bunun için azimli gençlerin desteğine ihtiyacımız var. İşadamlarımızın fikirleri bizim için çok önemli. Bu anlamda ortak ne gibi projeler yapılabilir, bunu masaya yatırmak, ilçemizin ekonomisini daha fazla nasıl geliştirebileceğimizi değerlendirmek için bu tür toplantıları önemsiyorum" diye konuştu.

SAMGİAD Başkanı Levent Özden ise 2008 yılından bu yana Samsun için düşündüklerini, çalıştıklarını belirtti.

Türkiye genelinde örgütlenmiş bir konfederasyona bağlı olduklarını hatırlatan Özden, "Şehrimizi her alanda temsil ediyoruz. Siyasetten uzak, derdi Samsun olan gençleriz. Şehrimize değer katacak, marka değerini yükseltecek herkesle bir arada hareket etmeye hazırız" dedi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber