Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 05 Mart 2015 - 16:33 Yorum: 0

Atakum Belediyesi faaliyetleri

SAMSUN (AA) - Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Atakum'u Türkiye'nin gözbebeği haline getirme hedefinde adım adım ilerlediklerini belirtti.Taşçı, Çakırlar Mahallesi'nde incelemelerde...

Atakum Belediyesi faaliyetleri

SAMSUN (AA) - Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Atakum'u Türkiye'nin gözbebeği haline getirme hedefinde adım adım ilerlediklerini belirtti.

Taşçı, Çakırlar Mahallesi'nde incelemelerde bulundu.

Köy statüsünden mahalle statüsüne geçen yerleşim alanlarının muhteşem güzelliklere sahip olduğunu belirten Taşçı, "Bu alanların daha da güzelleştirilmesi bizim için son derece önemli. Bu anlamda mahallelerimizin eksiklerini tespit etmeye, bu tespitler doğrultusunda geniş kapsamlı çalışmalar yapmaya devam ediyoruz. Yollarını hızla yaptığımız, alt ve üstyapı çalışmalarını sürdürdüğümüz bu mahallelerimize ayrıca köy konağı kuruyoruz. Bir çok farklı proje ile güçlendirdiğimiz bu çalışmaların sonucunda hem uzak mahallelerimizi hizmetle buluşturuyoruz hem de ilçemizdeki turizm atağı için önemli bir adım atmış oluyoruz" dedi.

Ayrıca mahalleye kurulan hayır çarşısı ile gönül köprüsünü daha güçlü hale getirdiklerini ifade eden Taşçı, "Atakum'u, Türkiye'nin gözbebeği haline getirme hedefimize adım adım ilerliyoruz. Bu anlamda muhtarlarımızla işbirliği içerisinde, vatandaşlarımızın düşüncelerine önem vererek hareket ediyoruz. Her geçen gün daha da güzelleşen Atakum, değişimi ve gelişimini hızlı bir şekilde sürdürecek" diye konuştu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber