Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 08 Mart 2015 - 14:43 Yorum: 0

Atakum Belediyesi ile Türkiye İşitme Engelliler Federasyonu protokol imzaladı

SAMSUN (AA) - Atakum Belediyesi ile Türkiye İşitme Engelliler Federasyonu arasında işbirliği protokolü imzalandı. Çakırlar Korusunda düzenlenen protokol imza törenine, Atakum Belediye Başkanı...

Atakum Belediyesi ile Türkiye İşitme Engelliler Federasyonu protokol imzaladı

SAMSUN (AA) - Atakum Belediyesi ile Türkiye İşitme Engelliler Federasyonu arasında işbirliği protokolü imzalandı. 

Çakırlar Korusunda düzenlenen protokol imza törenine, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Türkiye İşitme Engelliler Federasyonu Başkanı Yakup Umut Kihtir, Başkanvekili Kerim Vural, Asbaşkan Bülent Özçelik, Deaflympics Uluslararası İlişkiler Personeli Hasan Dikyuva, 2017 Samsun 23. Deaflympics Genel Koordinatörü Funda Özyurt, 2017 Samsun 23. Deaflympics Planlama ve Proje Direktörü Nihan Kaçmaz Sanchez Portillo ve federasyon tercümanı Berrak Fırat katıldı.

Törende konuşan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "İmzalanan protokol beraberinde birçok önemli çalışmayı, projeyi getirecek. İşbirliği içerisinde ilçemizdeki, şehrimizdeki, bölgemizdeki ve ülkemizdeki işitme engellilerimiz için önemli adımlar atacağız. Proje hazırlığı içerisindeyiz. Atakum ilçesindeki engelleri kaldırma noktasında attığımız adımlara bir yenisini daha eklemiş olduk. Kısa sürede meyvelerini verecek olan bu girişimi son derece önemsiyorum" dedi.

Türkiye İşitme Engelliler Federasyonu Başkanı Yakup Umut Kihtir ise, Atakum Belediyesi'nin federasyonlarına ve faaliyetlerine verdiği önemin kendilerini memnun ettiğini belirterek, protokolün kendileri için de son derece önemli olduğunu ifade etti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber