Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 24 Nisan 2019 - 17:58 Yorum: 0

Atakum İstihdam Merkezi kuruldu

Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, göreve gelmesinden çok kısa bir süre sonra ilk projesini hayata geçirdi.

Atakum İstihdam Merkezi kuruldu

Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, göreve gelmesinden çok kısa bir süre sonra ilk projesini hayata geçirdi. Atakum Belediyesi bünyesinde "Atakum İstihdam Merkezi" (ATİM) kuruldu.

Atakum Belediye Başkanı Deveci, görevi devralmasından kısa bir süre sonra ilk projesini hayata geçirdiğini açıkladı. Deveci'nin en çok dikkat çeken seçim vaatlerinden biri olan "Atakum İstihdam Merkezi" projesi Atakum Belediyesi bünyesinde faaliyet göstermeye başladı.

Sözünü tuttu

Başkan Deveci, seçim sürecinde en çok üstünde durduğu "Atakum İstihdam Merkezi" projesini hayata geçirdi. Atakum Belediyesi bünyesinde hizmet verecek ATİM faaliyetlerine başladı. Adaylık sürecinde hayata geçireceği ilk projesinin ATİM'i kurmak olacağını dile getiren Deveci, böylelikle sözünü tutmuş oldu. Atakum İstihdam Merkezi Atakum Belediye Binası içerisinde hizmet vermeye başladı. Atakum Belediyesi ATİM Sorumlusunun Volkan Alptekin olduğu açıklandı.

Atakum İstihdam Merkezi kuruldu

Atakum İstihdam Merkezi kuruldu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber