Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 13 Eylül 2016 - 18:23 Yorum: 0

Atakum’da bayramlaşma

Bayramlaşmaya AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Atakum Kaymakamı Ali Bakoğlu, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı...

Atakum’da bayramlaşma

Atakum Belediyesi'ndeki bayramlaşma Yalı Cafe'de gerçekleşti.

Bayramlaşmaya AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Atakum Kaymakamı Ali Bakoğlu, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı ve AK Parti Atakum İlçe Başkanı Ömer Faruk Şahin, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Rabia Bay Keser, belediye çalışanları, AK Parti Atakum İlçe Teşkilatı, AK Parti İl Gençlik Kolları, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Birlik ve beraberlik mesajları veren bir konuşma yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, "Ülkemiz zor bir süreçten geçiyor. Bu zor süreci, devletimizin kararlılığı ve milletimizin gücü ile geride bırakıyoruz. Birlik ve beraberliğimiz ile dünyaya örnek olduk. Allah bu birlik ve beraberliğimizi daim eylesin. Bu düşüncelerle tüm Atakumlu hemşehrilerimin bayramlarını kutluyorum. Bu bayramın ülkemiz ve milletimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum" dedi.

Bayramlaşmaya katılan vatandaşlarla tek tek bayramlaşan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "Bayramların en büyük özelliği kucaklaşmalara vesile olmasıdır. Bu anlamda gerçekleştirdiğimiz yoğun katılımlı bu bayramlaşmanın önemi çok büyük. Bugün Atakum ilçesinde yaşanan bu birliktelik, ülkemizin dört bir köşesinde hakim. Milletimiz bir olmanın, birlik olmanın beraberinde getirdiği gücü, 15 Temmuz gecesi gösterdi. Biz böyle bir oldukça, iri oldukça nice güzel bayramları da hep birlikte huzur ve mutluluk içerisinde yaşayacağımıza olan inancım tamdır" diye konuştu.

Atakum Kaymakamı Ali Bakoğlu ve AK Parti Atakum İlçe Başkanı Ömer Faruk Şahin, yaptıkları konuşmalarda vatandaşların bayramlarını kutladı. Konuşmaların ardından bayramlaşmaya geçildi. Özellikle engelliler ve çocuklarla yakından ilgilenen Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan ve Başkan Taşçı, bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Atakum’da bayramlaşma

Atakum’da bayramlaşma

Atakum’da bayramlaşma

Atakum’da bayramlaşma

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber