Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Kültür 18 Nisan 2022 - 11:23 Yorum: 0

Atalar sahil parkında çevre düzenlemesi yapılıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Körfez Atalar Mahallesi'nde bulunan eski sahil parkını yenileyerek çevre düzenlemesine başladı.

Atalar sahil parkında çevre düzenlemesi yapılıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Körfez Atalar Mahallesi'nde bulunan eski sahil parkını yenileyerek çevre düzenlemesine başladı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Körfez ilçesi Atalar Mahallesi sahilindeki eski parkı yeniliyor. Vatandaşların yaz ve bahar aylarında deniz kenarında güzel vakit geçirmesi için hazırlanan parkta çevre düzenlemesine geçildi. Yeni sahil parkı toplamda 25 bin 500 metrekare alan üzerinde olacak. Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı yürütülen çalışmada birçok noktada çalışmalar tamamlandı. Sahil yürüyüş bandına 430 metre genişliğinde 250 metrelik süpürgeli beton yürüyüş yolu imalatı bitti. Yine sahildeki çalışmalarda 120 metre uzunluğunda 6 metre genişliğinde anıta saygı yolu imalatı tamamlandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber