Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 30 Ağustos 2016 - 12:14 Yorum: 0

Atalar’daki sosyal tesis yapımı tamamlandı

Şehitkamil Belediyesi tarafından Atalar Mahallesi'nde yapımı tamamlanan sosyal tesisin çevre düzenleme çalışmalarına başlandı.

Atalar’daki sosyal tesis yapımı tamamlandı

Şehitkamil Belediyesi tarafından Atalar Mahallesi'nde yapımı tamamlanan sosyal tesisin çevre düzenleme çalışmalarına başlandı. Kısa süre içinde tamamlanacak çalışmaların ardından sosyal tesis halkın hizmetine sunulacak.

Daha modern ve yaşanabilir bir ilçe oluşturma hedefiyle çalışmalarına yön veren Şehitkamil Belediyesi, sosyal tesis yapımı konusuna ayrı bir hassasiyet gösteriyor. Özellikle Büyükşehir Yasası sonrası köy iken mahalle statüsü kazandırılan kırsal bölgedeki mahallelere ilişkin Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu'nun "Her mahallede bir sosyal tesis olacak" sözüyle orantılı çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Şehitkamil Belediyesi, son olarak Atalar Mahallesi'ndeki sosyal tesis inşaatını tamamladı ve çevre düzenleme çalışması başlattı. Kısa süre sonra tamamlanacak çevre düzenleme çalışmalarının ardından sosyal tesis vatandaşların kullanımına sunulacak.

"Kısa sürede tamamlanması memnun etti"

Sağlanan hizmetlere ilişkin açıklamada bulunan Atalar Mahalle Muhtarı Ali Bayramoğlu, sosyal tesis inşaatının kısa sürede tamamlanmasının mahalleliyi memnun ettiğini ifade etti. Muhtar Bayramoğlu, "Şuan sosyal tesisimiz tamamen bitmek üzere. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu, gereken tüm hizmetleri yapıyor. Sosyal tesisimizin kilit taşları döşeniyor. Çevre düzenlemesi yapılıyor. Son eksiklikler tamamlanıyor. Önümüzdeki günlerde halkımızın hizmetine giriyor. Vatandaşlarımız, yapılan bu sosyal tesisten en iyi şekilde faydalanacak. Yapılan hizmetlerden mahalleli de memnun biz de memnunuz. Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu'na mahalle sakinleri adına çok teşekkür ediyorum. Başkanımız, gereken tüm hizmetleri yapıyor" ifadelerini kullandı.

Atalar’daki sosyal tesis yapımı tamamlandı

Atalar’daki sosyal tesis yapımı tamamlandı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber