Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Siyaset 27 Ekim 2018 - 05:38 Yorum: 0

Atama kararları Resmi Gazete’de

Devlet Arşivler Başkanlığı, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler, Kültür ve Turizm bakanlıkları ile Yurtdışı Türkler Akraba Topluluklar Başkanlığına...

Atama kararları Resmi Gazete’de

Devlet Arşivler Başkanlığı, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler, Kültür ve Turizm bakanlıkları ile Yurtdışı Türkler Akraba Topluluklar Başkanlığına ait atama kararı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzası ile yayımlanan karara göre, Devlet Arşivler Başkanlığında açık bulunan Başkan Yardımcılıklarına Nurullah İşler, Muhammet Ahmet Tokdemir ve Sebahattin Bayram atandı.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığında; Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürü İshak Çiftçi görevden alındı, Çiftçi'den boşalan göreve SGK Başkan Yardımcısı Orhan Koç getirildi. Sosyal Hizmetler Genel Müdürü Mehmet Abdülhalim Türkkanı görevden alınırken, yerine Bülent Tekboyıkoğlu atandı.

Kültür ve Turizm Bakanlığında açık bulunan Sinema Genel Müdür Yardımcılığına Mustafa Selçuk Yavuzkanat atandı.

Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığına da Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Abdullah Eren'in getirilmesi uygun görüldü.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber