Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 25 Temmuz 2017 - 17:38 Yorum: 0

Ataşehir’de helikopter destekli narkotik uygulaması

İstanbul polisi Ataşehir'de farklı mahallelerde çok sayıda adreste narkotik uygulaması yaptı.

Ataşehir’de helikopter destekli narkotik uygulaması

İstanbul polisi Ataşehir'de farklı mahallelerde çok sayıda adreste narkotik uygulaması yaptı. Helikopter destekli uygulamalarda umuma açık yerler, parklar ve otomobillere yönelik çalışmalarda çok sayıda aranan kişi gözaltına alındı.

Ataşehir'de öğleden sonra gerçekleşen narkotik uygulamalarına Narkotik Şube Müdürlüğü'ne ait ekipler ile Ataşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı çok sayıda ekip katıldı. Özellikle daha önce uyuşturucu maddeye bağlı olayların yaşandığı mahallelerde çalışmalarını yoğunlaştıran polise havadan da helikopter desteği sağlandı. İlçe sınırları içerisinde dört farklı noktada gerçekleşen uygulamalar esnasında umuma açık mekanlar, parklar ve yolda durdurulan otomobiller başta olmak üzere didik didik arandı. Şüpheli görülen şahıslar ise kimlik kontrolünden geçirilerek üstleri arandı. Yapılan çalışmalar sırasında aranması olan çok sayıda kişi gözaltına alındı. Ataşehir genelinde yapılan uygulamalar yaklaşık 2 saat sürdü.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber