Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Asayiş 06 Haziran 2022 - 17:28 Yorum: 0

Ataşehir’de İBB otobüsünde kadının fotoğrafını çeken şahıs serbest bırakıldı

Ataşehir'de belediye otobüsünde kadınların fotoğrafını çeken şahıs serbest bırakıldı

Ataşehir’de İBB otobüsünde kadının fotoğrafını çeken şahıs serbest bırakıldı

Ataşehir'de belediye otobüsünde kadınların fotoğrafını çeken şahıs serbest bırakıldı

Ataşehir'de İETT otobüsünde kadın yolcunun fotoğrafını çektiği iddia edilen şahıs, otobüsteki yolcular tarafından fark edilmiş, yolcuların tepkisi sonrası fotoğrafı çeken şahıs kendini "Kaçmam. Mühendisim ben, 2 çocuk babasıyım. Özür dilerim" sözleriyle savunmuştu. Polis ekiplerinin çalışmaları sonucu şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Mahkemeye sevk edilen M.B. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kadıköy-Ataşehir istikametinde seyir halinde olan bir İETT otobüsü içerisinde bir şahıs tarafından E.A. isimli kadın şahsın gizli gizli fotoğraflarının çekilmesi konusu ile ilgili İstanbul Emniyet Müdürlüğü görevlileri harekete geçti. Yapılan araştırmalarda; olayı gerçekleştirdiği tespit edilen M.B. (45) isimli şüpheli şahıs, Acıbadem Köprüsü civarında durdurulan otobüs içerisinde yakalanarak gözaltına alınıp mahkemeye sevk edildi.

"Telefonum bozuktur kendi kendine resim çekmiş"

M.B. verdiği ifadede, "Ben mühendisim. Yoğun olarak çalışıyorum. Normalde kendi aracımı kullanırım. Olayın olduğu gün otobüse bindim. Telefonum bozuktur kendi kendine resim çekmiş. Belirtilen diğer resimler de eşime ait resimlerdir. Başka bayanlara ait resimler yoktur. Suçlamayı kabul etmiyorum" dedi.

"Özel Hayatın Gizliliği İhlali" suçundan mahkemeye sevk edilen M.B., müşteki E.A.'nın ikamet adresine 200 metreden fazla yaklaşmamak suretiyle adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber