Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 22 Temmuz 2017 - 22:13 Yorum: 0

Atasoy’dan İsrail’e sert tepki

Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy, İsrail ve Filistin arasındaki gerginliklere değinerek,...

Atasoy’dan İsrail’e sert tepki

Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy, İsrail ve Filistin arasındaki gerginliklere değinerek, İsrail'e tepki gösterdi.

Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy, "İsrail'in Filistinli Müslümanların Kudüs ve Mescid-i Aksa'ya girmelerini engellemeleri ve Filistin halkına İsrail polisinin çok sert müdahale etmesi kabul edilemez" dedi.

Atasoy, "İsrail bu davranışlarının sonuçlarına katlanacaktır. Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu uluslararası toplumda Filistin halkının bağımsızlık mücadelesini desteklemeye devam edecektir" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber