Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 06 Temmuz 2018 - 20:58 Yorum: 0

Atatürk Parkı’nda Pony şöleni

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB) ve Türkiye Jokey Kulübü (TJK) işbirliği ile hazırlanan "Pony Club Şehrimize Geliyor" etkinliği kapsamında Hatay'a gelen...

Atatürk Parkı’nda Pony şöleni

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB) ve Türkiye Jokey Kulübü (TJK) işbirliği ile hazırlanan "Pony Club Şehrimize Geliyor" etkinliği kapsamında Hatay'a gelen Pony cinsi atlar, Antakya Atatürk Parkı'nda çocuklarla bir araya geldi. Uzman Jokeyler eşliğinde atlara binen çocuklar eğlenceli bir etkinlikte yer alırken aileleri de büyük mutluluk yaşadı.

Çocuklara hayvan sevgisi aşılamak amacıyla gerçekleştirilen etkinliğe yoğun ilgi gösteren minik hayvan severler hem atları yakından görmenin hemde ve atlara binerek gezinti yapmanın mutluluğunu doyasıya yaşadı.

Atatürk Parkı’nda Pony şöleni

Atatürk Parkı’nda Pony şöleni

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
ÇOK OKUNANLAR
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber