Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu00:59 Hamza Dağ: “Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir’le paylaşacağım”00:48 Edirne’de gastronomi yolculuğu başladı00:43 Ümraniye’de iş yerinde korkutan yangın00:38 İzmir açıklarında 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 göçmen yakalandı00:37 Çöplük alanda çıkan yangın paniğe neden oldu00:34 Burdur’da su doldurma kavgasında 1 kişi bıçaklandı00:30 Kızılay Başkanı Hatay’da depremzedelerle iftar sofrasında buluştu00:21 Avcılar’da koca dehşeti: Eşini silahla vurarak öldürdü00:17 YSK: “Oy sayımında iftar molası olmayacak”00:14 İskenderun’da hafif ticari araç ile motosiklet çarpıştı: 2 yaralı23:38 Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü, Mahalli İdareler seçimleri için hazır23:23 Karşıyaka, stadyum için taraftar mitingi düzenledi23:23 Bakan Tunç: "Mehmet Selim Kiraz’a sıkılan kurşun Türkiye’ye sıkılan kurşund...23:20 Kastamonu’da inşaat kenarında erkek cesedi bulundu23:11 DTSO’da “Gençlerin Dijital Sektörlerde İstihdamın Artırılması Projesi” düze...23:01 Bakan Yerlikaya: "Beraberliğimize, kim yan bakıyorsa biz de onlara düz baka...
Sami Er
Yerel 12 Kasım 2019 - 15:33 Yorum: 0

Atatürk Üniversitesi iki protokole birden imza attı

Atatürk Üniversitesi ile İPEKYOLU Sanayici ve İş Dünyası Federasyonu (İPEKYOLUSİFED) ve Sivil Toplum Destekleme Derneği (SİTODED) arasında, Kariyer Planlama...

Atatürk Üniversitesi iki protokole birden imza attı

Atatürk Üniversitesi ile İPEKYOLU Sanayici ve İş Dünyası Federasyonu (İPEKYOLUSİFED) ve Sivil Toplum Destekleme Derneği (SİTODED) arasında, Kariyer Planlama ve Mezun İzleme Uygulama ve Araştırma Merkezinin girişimleriyle iş birliği protokolü imzalandı.

Rektörlük makamında gerçekleşen protokoller, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı, İPEKYOLUSİFED Başkanı Mehmet Nuri Alim ve SİTODED Nuriye Memişoğlu tarafından imzalanırken, Erzurum merkezli dernekler ile imzalanan protokollerle birlikte Atatürk Üniversitesi, Üniversite-Sanayi ve Üniversite-STK iş birliklerine bir yenisi daha eklemiş oldu.

Gerçeklesen protokole göre Atatürk Üniversitesi ile her iki STK ortak projeler yürüterek, öğrencilerin kariyer gelişimleri adına ortak faaliyetlerde bulunacak.

Atatürk Üniversitesi ile İPEKYOLUSİFED, imzalanan anlaşma ile birlikte Üniversite-Sanayi iş birliği kapsamında üretim tabanlı ortak projeleri hataya geçirmeyi planlıyor. Bu kapsamda, proje ve faaliyetler sonrası ortak yayın ve patent çalışmaları yapılacak. Atatürk Üniversitesi öğrencilerine İPEKYOLUSİFED bünyesindeki iş yerlerinde staj imkânı veren protokol sayesinde aynı zamanda ortak eğitim ve teknik geziler de düzenlenecek.

Atatürk Üniversitesinin 3. Nesil Dönüşüm Hedeflerine uygun olarak Üniversite-STK iş birliğinin gelişimine katkı sağlamak ve ortak çalışmalar yürütmek adına SİTODED ile imzalanan protokolün, sosyal sorumluluk ve toplumsal duyarlılığı yüksek projelerin hazırlanması, sunulması ve uygulanmasında kolaylık sağlayacak. Söz konusu protokol, Kariyer Merkezi ile temas halinde olunması ile birlikte öğrenci ve mezunların kariyer, kişisel ve mesleki gelişimlerine katkı sağlayacak sertifikalı eğitim programlarının düzenlenmesini hedefliyor.

İmzalanana protokol için konukları Mehmet Nuri Alim ve Nuriye Memişoğlu'na teşekkür eden Rektör Çomaklı, Atatürk Üniversitesini ismi gibi öncü bir üniversite yapma çabası içerisinde olduklarını belirterek, yoğun bir çalışma programı altında faaliyetlerin sürdüğünü söyledi.

Üniversite ve çalışmalar hakkında konuklarına bilgi paylaşımında bulunan Rektör Çomaklı, Atatürk Üniversitesinin "Yeni YÖK Vizyonu Yaklaşımını" dikkate alarak eğitim, AR-GE, sanayi ve topluma fayda anlamında çalışmalar yürüterek yoluna devam ettiğini belirtti. Çomaklı, üniversitenin tüm fikirlere açık, çağa uyum sağlayan ve uluslararasılaşma yolunda emin adımlarla ilerleyen bir eğitim kurumu olduklarını da sözlerine ekledi.

Atatürk Üniversitesi iki protokole birden imza attı

Atatürk Üniversitesi iki protokole birden imza attı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber