Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 25 Mayıs 2016 - 09:53 Yorum: 0

Atatürk Üniversitesi Rektör Adayı Prof. Dr. Çomaklı: “Akdağ Ve Ala Erzurum İçin Bir Kazanımdır”

Atatürk Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Atatürk Üniversitesi Rektör Adayı Prof.

Atatürk Üniversitesi Rektör Adayı Prof. Dr. Çomaklı: “Akdağ Ve Ala Erzurum İçin Bir Kazanımdır”

Atatürk Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Atatürk Üniversitesi Rektör Adayı Prof. Dr. Ömer Çomaklı, Erzurumlu iki milletvekilinin bakan olmasının gurur verici olduğunu söyledi.

Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ'ın yeniden bakan olarak atanmasının Erzurum başta olmak ülke için önemli olduğunu, sağlıkta yapılan değişimin mimarı olarak vatandaşın kalbinde taht kurduğunu ifade eden Prof. Dr. Çomaklı, 65.Hükümetin yeni bir enerji, heyecan ve yapılanma ile kurulduğunu bildirdi.

Prof. Dr. Çomaklı, şunları söyledi: "Adalet ve Kalkınma Partisini her zaman sonuna kadar desteklemiş, Cumhurbaşkanı'mızın iradesine sonuna kadar sahip çıkmış öncelikle memleketimiz Erzurum'a gerek bakanlar kurulunda iki değerli evladı ile temsiliyet verilmesi, gerekse bölgemiz bazındaki illere'de Bakanlık nezninde yer verilmesi hepimizi mutlu etmiştir.

Bu kutlu davada Başbakanlık makamına layık görülen, Binali Yıldırım'a, Maliye Bakanımız Naci Ağbal'a, Ulaştırma,Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Ahmet Arslan'a, Sağlık Bakanımız,şehrimizin gururu efsane bakanımız Recep Akdağ'a ve İç İşleri Bakanımız emanet teslim edilmeye layık bakanımız Efkan Ala'ya başarılar diliyorum.

Başarısı, azmi ve öngörüsü ile ülkemizi derin bir uykudan uyandırmış, adeta durma noktasına gelmiş yurdumuzun her can damarına yüksek bir ivme kazandırmış Cumhurbaşkanımızınsürekli yanında olmanın haklı ve mutlu gururunu yaşıyoruz.

Devletimizin önemli bakanlıklarına alanında uzman ve başarılı il ve bölge vekillerimizin layık görülmesi ülkemizin ilerleyen zamanlarda yükselişine daha da büyük bir enerji katacaktır. Bu vesile ile kurulan hükümetimizin vatanımıza, milletimize ve tüm islam ülkelerine hayırlar getirmesini diliyor, içte ve dışta ülkemize zarar vermeye çalışan her türlü oluşumların, örgütlerin ve paralel yapılanmaların karşısında kararlılıkla durulacağından kimsenin şüphe etmemesini arzuluyorum.'

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber