Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 14 Kasım 2019 - 01:03 Yorum: 0

Atatürk’e Saygı Gençlik Yol Koşusunda ADÜ’den büyük başarı

ADÜ öğrencileri, Muğla Sıtkı koçman üniversitesin'de düzenlenen 27. Atatürk'e Saygı Gençlik Yol Koşusu'na 11 sporcu ile katılarak önemli dereceler...

Atatürk’e Saygı Gençlik Yol Koşusunda ADÜ’den büyük başarı

ADÜ öğrencileri, Muğla Sıtkı koçman üniversitesin'de düzenlenen 27. Atatürk'e Saygı Gençlik Yol Koşusu'na 11 sporcu ile katılarak önemli dereceler elde etti.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi'nde Mustafa Kemal Atatürk'ü anmak için 27. Atatürk'e Saygı Gençlik Yol Koşusu düzenlendi. Geleneksel olarak her yıl düzenlenen organizasyona Adnan Menderes Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi ve Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu öğrencileri katıldı. Yarışlara ADÜ'den toplam 11 sporcu katıldı. 4 bin metre kadınlar kategorisinden birinci Rahime Tekin, ikinci Dilan Atak, beşinci Gülbahar Çetin oldu. 7 bin metre erkekler kategorisinde ise Mehmet Ali Şahin ikincilik elde etti. sporcuları ADÜ SBF Dekan Yardımcısı ve BESYO Müdürü Doç. Dr. Reşat Kartal, Rekreasyon Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Ali Güreş ve Beden Eğitimi ve Spor Eğitim Bölümü Öğr. Gör. Hüseyin Büyükçoban da yalnız bırakmadılar.

Yakalanan başarıyı değerlendiren Kartal, "Her yıl yapılan geleneksel Atatürk'ü anma yol koşusuna, üniversitemiz olarak katılarak Aydın'ı temsil ettik ve Ulu Önderimiz Atatürk'ü anma faaliyetinde bulunmanın gururunu yaşadık. Aynı zamanda Aydın ADÜ olarak kadınlarda ve erkeklerde takım olarak birincilikler alıp Aydınımıza bu anlamlı günün anısına kupalarla dönmenin mutluluğunu yaşadık. Bize bu imkanı sağlayan başta Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir'e teşekkür ederiz. Ayrıca emeği geçen hoca ve öğrencilerimizi tebrik ederek teşekkürlerimi sunarım" ifadelerini kullandı.

Atatürk’e Saygı Gençlik Yol Koşusunda ADÜ’den büyük başarı

Atatürk’e Saygı Gençlik Yol Koşusunda ADÜ’den büyük başarı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber