Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Kültür 26 Ekim 2021 - 11:03 Yorum: 0

Atatürk’ün fotoğrafları Gaziemir’de

Gaziemir Belediyesinin düzenlediği, koleksiyoner Hanri Benazus'un arşivindeki Atatürk fotoğraflarının yer aldığı Atatürk Fotoğrafları Sergisi açıldı.

Atatürk’ün fotoğrafları Gaziemir’de

Gaziemir Belediyesinin düzenlediği, koleksiyoner Hanri Benazus'un arşivindeki Atatürk fotoğraflarının yer aldığı Atatürk Fotoğrafları Sergisi açıldı. Naim Süleymanoğlu Kültür Merkezindeki sergi, 11 Kasım'a kadar açık kalacak.

Cumhuriyetin ilanının 98. yılını bir hafta sürecek etkinliklerle kutlayan Gaziemir Belediyesi, bu kutlamalar kapsamında özel bir fotoğraf sergisi düzenliyor. Belediye, yazar ve koleksiyoner Hanri Benazus'un koleksiyonundaki Atatürk fotoğraflarını, Atatürk Fotoğrafları Sergisi'nde vatandaşlarla buluşturuyor. Naim Süleymanoğlu Kültür Merkezindeki sergi, 11 Kasım Perşembe gününe kadar açık kalacak. Sergi, 09.00-17.00 saatleri arasında gezilebilecek.

Başkan Arda'dan davet

Atatürk Fotoğrafları Sergisi'ni ziyaret eden Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, "Cumhuriyetimizin ilanının 98. yılı kutlamaları kapsamında özel bir sergiye ev sahipliği yapıyoruz. Yazar ve koleksiyoner Hanri Benazus'un koleksiyonundaki birbirinden özel Atatürk fotoğraflarını, Atatürk Fotoğrafları Sergisi'nde yurttaşlarımızla buluşturuyoruz. Bu özel sergide, Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün birçok fotoğrafını ilk kez gördüm. Hanri Benazus'a koleksiyonundaki fotoğrafları bizimle paylaştığı için teşekkür ediyorum. Herkesi sergimize davet ediyorum" diye konuştu.

Atatürk’ün fotoğrafları Gaziemir’de

Atatürk’ün fotoğrafları Gaziemir’de

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber