Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 23 Ekim 2014 - 15:53 Yorum: 0

ATB Başkanı Yavuz Şereflikoçhisar'ı ziyaret etti

ANKARA (AA) – Ankara Ticaret Borsası (ATB) Başkanı Faik Yavuz ve Birlik Yönetim Kurulu üyeleri Şereflikoçhisar'ı ziyaret etti.Yavuz ve yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Ferda Polat'ı...

ATB Başkanı Yavuz Şereflikoçhisar'ı ziyaret etti

ANKARA (AA) – Ankara Ticaret Borsası (ATB) Başkanı Faik Yavuz ve Birlik Yönetim Kurulu üyeleri Şereflikoçhisar'ı ziyaret etti.

Yavuz ve yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Ferda Polat'ı ziyaretlerinin ardından, Yatılı Bölge Okulunda öğrencilerle bir araya geldi.

Yavuz, burada 51 kalemden oluşan kıyafet, ayakkabı, iç çamaşırı, oyuncak, kırtasiye malzemeleri ve oyun araçlarını öğrencilere dağıttı. Yavuz, öğrencilere hitaben yaptığı konuşmasında, "Bu okulumuza uzun zamandır çeşitli yardımlarda bulunuyoruz. Artık sizlerin sosyal etkinlikleri yapabileceğiniz oyun gereçlerini aldık, masa topu, langırt, dart ve satrancı arkadaşlarınızla oynayabileceksiniz" dedi.

Yavuz ve beraberindekiler, öğrencilerle yemek yedikten sonra Kaymakam Erol Karaömeroğlu'nu ziyaret etti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber