Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 19 Ağustos 2016 - 14:13 Yorum: 0

ATB’den adalet, çevre ve sosyal güvenlik ziyaretleri

Antalya Ticaret Borsası (ATB) Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çandır, beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Cüneyt Doğan, Halil Bülbül, Hüseyin Simav ve Süleyman...

ATB’den adalet, çevre ve sosyal güvenlik ziyaretleri

Antalya Ticaret Borsası (ATB) Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çandır, beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Cüneyt Doğan, Halil Bülbül, Hüseyin Simav ve Süleyman Ersan ve Genel Sekreter Tolgahan Alavant ile birlikte Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Tevfik Altınay ile Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Nejat Deniz'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Adalet vurgusu

ATB Başkanı Ali Çandır, Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz'a Borsa'nın çalışmaları hakkında bilgi verirken, bölgenin tarımsal yapısını anlattı. 26-20 Ekim tarihlerinde düzenlenecek Yöresel Ürünler Fuarı YÖREX hakkında bilgi veren Çandır, Antalya merkezdeki en büyük yeşil alan Zeytinpark Projesi'yle ilgili Solmaz'ı bilgilendirdi. Adalet mekanizmasının önemine dikkat çeken Çandır, denetimli serbestlikten yararlanan vatandaşların topluma kazandırılması amacıyla yapılan çalışmaları değerli gördüklerini söyledi.

Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz, ticaretin kent ekonomisi için önemine dikkat çekti. Solmaz, "Sizlerin üretiminiz sonrasına verdiğiniz vergilerle çalışıyoruz. Dolayısıyla sizlerin rahat bir ortamda çalışmanız bizler için önemlidir. Çalışma prensibimiz ticaret erbabı ve vatandaşın hizmeti rahat almasına, attığımız taşın ürküttüğümüz kurbağaya değmesine yöneliktir. Bu kapsamda sizlerin daha rahat hizmet alması amacıyla adliyemizde fiziki ve personel kalitesini arttırmaya çalışıyoruz. İşlemlerde zaman yönetimi ve dezavantajlı vatandaşların rahat hizmet alması önceliklerimiz arasında yer almaktadır" diye konuştu. Solmaz, ATB yönetimine ziyareti nedeniyle teşekkür etti.

En büyük sermaye çevre

ATB heyeti Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Tevfik Altınay'ı da ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundu. ATB Başkanı Ali Çandır, Zeytinpark'ta yapılan çalışmalarla ilgili Altınay'ı bilgilendirirken, Zeytinpark'ta çocuklara çevre bilincini artırmaya yönelik doğa eğitimleri verildiğini belirtti. Altınay da Zeytinpark'ta verilen doğa eğitimlerine katkı sağlayabileceklerini belirterek, çevrenin kullanılarak korunabileceğini vurguladı. Altınay, en büyük sermayenin çevre olduğunu belirterek, herkesin çevreye sahip çıkması gerektiğini kaydetti. Altınay, ATB yönetimine ziyareti nedeniyle teşekkür etti.

Tarıma özel sosyal güvenlik

ATB heyeti daha sonra SGK İl Müdürü Nejat Deniz'i ziyaret etti. Tarım çalışanlarına yönelik özel bir sosyal güvenlik sistemi üzerinde çalışılabileceğini kaydeden ATB Başkanı Ali Çandır, bu konuda Borsa'nın her türlü desteği sağlayacağını söyledi. Çandır, "Tarım sektörünün yapısının iyi analiz edilmesi ve özel yaklaşım sergilenmesi gerekiyor. Bu hususta Antalya il müdürlüğümüz başta olmak üzere SGK ile kurumsal iş birliğimizi arttırmalı ve birlikte çalışmalıyız. Kent ekonomisi için önem arz eden tarım sektörüne pozitif yaklaşmalıyız" diye konuştu. SGK İl Müdürü Nejat Deniz, örtü altı üretimde lider olan Antalya'nın tarımının göz ardı edilemeyeceğini belirterek, kurumların işbirliği halinde çalışmasından mutluluk duyacağını ifade etti. Deniz, ATB yönetimine ziyareti nedeniyle teşekkür etti.

ATB’den adalet, çevre ve sosyal güvenlik ziyaretleri

ATB’den adalet, çevre ve sosyal güvenlik ziyaretleri

ATB’den adalet, çevre ve sosyal güvenlik ziyaretleri

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber