Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 21 Nisan 2019 - 20:03 Yorum: 0

Atıcılar derece için yarıştı

Manisa Büyükşehir Belediyesi ile Karaköy Avcılık ve Atıcılık Spor Kulübü iş birliğinde düzenlenen Mesir Kupası Atış Yarışması gerçekleşti.

Atıcılar derece için yarıştı

Manisa Büyükşehir Belediyesi ile Karaköy Avcılık ve Atıcılık Spor Kulübü iş birliğinde düzenlenen Mesir Kupası Atış Yarışması gerçekleşti. 3 kategoride gerçekleştirilen yarışmalarda dereceye giren yarışmacılara ödülleri düzenlenen törenle verildi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Karaköy Avcılık ve Atıcılık Spor Kulübü iş birliğinde düzenlenen Mesir Kupası Atış Yarışması'nda sporcular dereceye girebilmek için mücadele etti. Hamalınkırı mevkiinde bulunan atış poligonunda düzenlenen yarışmalara çok sayıdaki yarışmacının yanı sıra Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Fırat Özcan, Zabıta Dairesi Başkanı Mustafa Duman, İtfaiye Dairesi Başkanı Ergün Aksoy, Şehzadeler Belediyesi Kültür Müdürü Ramazan Şevik, Karaköy Avcılık ve Atıcılık Spor Kulübü Başkanı Murşid Kızıltuğ katıldı. 3 kategoride gerçekleşen yarışların sonunda dereceye giren sporculara protokol üyeleri tarafından ödülleri verildi.

Atıcılar derece için yarıştı

Atıcılar derece için yarıştı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber