Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Kültür 21 Kasım 2017 - 15:33 Yorum: 0

Atık pil toplama eğitimi verildi

Düzce Belediyesi ve Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçıları Derneği (TAP) işbirliği ile başlatılan geri dönüşüm projesi kapsamında okullara...

Atık pil toplama eğitimi verildi

Düzce Belediyesi ve Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçıları Derneği (TAP) işbirliği ile başlatılan geri dönüşüm projesi kapsamında okullara eğitim verildi.

Düzce Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ve TAP tarafından hazırlanan "Geleneksel Atık Pil Toplama Yarışması" kapsamında eğitim toplantıları başladı. Düzce Belediyesi Kültür Merkezi'nde düzenlenen eğitim toplantısında yarışmaya katılacak okulların temsilcilerine atık pil toplama, biriktirme ve saklama koşulları hakkında eğitim verildi. Taşınabilir enerji kaynağı pillerin geri dönüşümünün önemine dikkat çekilen eğitimde doğanın dengesinin korunması için kimyasal içerikli atık pillerin toplanması teşvik ediliyor. Eğitim toplantılarının sonrasında yarışmaya giren okullardan en çok atık pil toplayanlar ödüllendirilecek.

Atık pil toplama eğitimi verildi

Atık pil toplama eğitimi verildi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber