Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 24 Ekim 2014 - 14:43 Yorum: 0

Atık yağ ve geri dönüşüm bilgilendirme toplantısı

ÇANAKKALE (AA) - Çanakkale'de, atık yağ ve geri konularında bilgilendirme toplantısı yapıldı.Kent Konseyi İsmetpaşa Mahalle Meclisinin sitelerde başlattığı geri dönüşüm çalışmalarına...

Atık yağ ve geri dönüşüm bilgilendirme toplantısı

ÇANAKKALE (AA) - Çanakkale'de, atık yağ ve geri konularında bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Kent Konseyi İsmetpaşa Mahalle Meclisinin sitelerde başlattığı geri dönüşüm çalışmalarına yönelik bilgilendirme faaliyetlerini sürdürüyor.

Arslanca Spor Tesisleri'nde düzenlenen toplantıda, Troya ve Çimen siteleri ile Sosyal Konutlar A ve B bloklarından gelen katılımcılara atık yağ ve geri dönüşüm konusunda bilgiler verildi.

Meclis Başkanı Mehmet Yıldırım, toplantıda yaptığı konuşmada, ambalaj atıkları, atık yağlar, atık pil gibi atıkların geri dönüşümü hakkında değerlendirme yaptı.

Atık yağ ve atık pillerin kaynağında toplanmasının büyük önemi bulunduğunu ifade eden Yıldırım, "Bu çalışma ile çevremizi daha temiz bir alana çevirmeyi hedefliyoruz. Doğal hayatı ve kendi yaşamımızı korumak için bu çalışmalarımıza devam edeceğiz" diye konuştu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber