Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 26 Kasım 2014 - 10:33 Yorum: 0

Atık yağlar 170 engelliye tekerlekli sandalye oldu

ERZURUM (AA) - Dünya Engelliler Gelişim Derneği'nin uyguladığı "Atık Yağ Projesi" ile temin edilen 170 tekerlekli sandalye, Erzurum'daki engellilere dağıtıldı.Proje hakkında yazılı açıklama...

Atık yağlar 170 engelliye tekerlekli sandalye oldu

ERZURUM (AA) - Dünya Engelliler Gelişim Derneği'nin uyguladığı "Atık Yağ Projesi" ile temin edilen 170 tekerlekli sandalye, Erzurum'daki engellilere dağıtıldı.

Proje hakkında yazılı açıklama yapan Dünya Engelliler Gelişim Derneği Başkanı İslam Meral, projenin kentteki engelli vatandaşlara her türlü maddi ve manevi desteği sağlamak amacıyla hayata geçirildiğini belirtti.

Projenin bitkisel yemek yağ atıklarının toplanması esasına dayandığını bildiren Meral, kamu kurumları, üniversiteler, öğrenci yurtları, askeriye ve hastanelerden toplanan atık yağların geri dönüştürülerek değerlendirildiğini kaydetti.

Erzurum ve diğer şehirlerde tüm kamu kurumlarına yazı ile atık yağ toplama başvurusunda bulunduklarını açıklayan Meral, projenin tamamen engellilere hizmet için hayata geçirildiğini bildirdi.

Atık yağların çevreye olduğu kadar insan sağlığına da büyük orandan zarar verdiğine dikkat çeken Meral, açıklamasında, "Amacımız engellilerin daha kaliteli bir hayat sürmesi. Unutmamak gerekir ki, her insan engelli adayıdır. Bugün yürüdüğümüz yolda, yarın sürünebiliriz. Bu nedenle tüm kamu kurum ve kuruluşlarından desteklerini esirgememelerini istiyoruz" dedi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber