Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 27 Ağustos 2016 - 01:33 Yorum: 0

Atiker Konyaspor - Beşiktaş maçının ardından

Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında Atiker Konyaspor ile Beşiktaş arasında oynanan ve 2-2 beraber biten maçın ardından iki takım futbolcuları açıklamalarda...

Atiker Konyaspor - Beşiktaş maçının ardından

Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında Atiker Konyaspor ile Beşiktaş arasında oynanan ve 2-2 beraber biten maçın ardından iki takım futbolcuları açıklamalarda bulundu.

Atiker Konyaspor'un deneyimli orta saha oyuncusu Ali Çamdalı karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada maçın derbi havasında geçtiğini söyleyerek, "Maçta zaman zaman gerilim yükseldi. Bir puana üzüldüğümüz bir maç bizim açımızdan. 3 puanı hak ettiğimizi düşünüyorum. Zaman zaman Beşiktaş üstün görülebilir ama daha net pozisyonların Konyaspor tarafında olduğunu düşünüyorum ben. Bunun üzerine daha da çalışmaya devam edersek daha iyi yerlere gelebileceğimizi düşünüyorum. Gerilim oluyor maç içinde. Ama Konyaspor'un sayıyı hak ettiğini düşünüyorum. Beşiktaş burada en son Konyaspor'u ne zaman yendi ben hatırlamıyorum. Bahanelere sığınmamak gerek. Yok saha kötü, bu sahayı kim bu hale getirdiğini hepimiz biliyoruz. Yoksa buradaki saha şartlar üst düzeyde genelde. Ama hangi maçta bu duruma geldiğiniz hepimiz biliyoruz. Konyaspor'a saygı gösterilmesini hak ettiğimizi düşünüyorum" şeklinde konuştu.

UEFA Avrupa Ligi'nde eşleştikleri takımlarla ilgili değerlendirmede bulunan Ali Çamdalı, "Avrupa takımlarının hepsi iyi takımlar Beşiktaş burada bizi yenebilir. Kolay takımlara düştüğümüzü söylemek diğer takımlara karşı saygısızlık olur. Ben bir şeyler başarabileceğimizden umutluyum. İç sahada inanılmaz bir gücümüz var. Deplasmandan da getirebileceğimiz bir puanla belki bir sürpriz yapabiliriz" ifadelerini kullandı.

Rhodolfo: "Tempo ve kuvvet açısından eksiklerim var"

Beşiktaş'ın Brezilyalı defans oyuncusu Luiz Rhodolfo ise "Zor bir dönem geçirdim. Çok çalışmam gerekiyor bu iki haftalık milli takım arasında çok çalışıp çok daha fazla güçlenip çok daha iyi olmam lazım. Şu an bir yüzde veremeyeceğim ama bu iki haftalık milli takım arası bana iyi gelecek. Maç anında topu görünce insan hayatını bile ortaya koyabiliyor. O an ince düşünmüyorsunuz. 5 ayı tamamladıktan sonra takımla hazırlık kampına katıldım. Ama hala tempo ve kuvvet açısından eksiklerim var. Bu maçı oynadığım için mutluyum" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber