Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 07 Ekim 2016 - 13:53 Yorum: 0

Atıksu arıtma tesisindeki çalışmalara yakın takip

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü'nün Manisa merkezde inşa ettiği atıksu arıtma tesisinde zemin...

Atıksu arıtma tesisindeki çalışmalara yakın takip

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü'nün Manisa merkezde inşa ettiği atıksu arıtma tesisinde zemin iyileştirme çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda tesiste devam eden çalışmalar, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Şehnaz Başaran ile İlbank İzmir Bölge Müdürü Selahattin Özsoy tarafından incelendi.

MASKİ Genel Müdürlüğü'nün, Manisa merkezde inşa ettiği modern atıksu arıtma tesisinde zemin iyileştirme çalışmaları büyük bir hızla sürüyor. Manisa'nın geleceği için atılan bu adımdaki ilerlemeleri görmek için MASKİ Genel Müdür Yarımcısı Şehnaz Başaran, İlbank İzmir Bölge Müdürü Selahattin Özsoy ile birlikte tesisi ziyaret etti. Özsoy ve Başaran'a ziyaretlerinde Atıksu Arıtma Dairesi Başkanı Erdal Nohutçu ve kontrol mühendisleri eşlik etti. Zemin iyileştirme çalışmalarının tamamlandığı bölümlerde dozerlerle tesisin inşa edileceği alan düzeltilmeye başlandı. İlerlemelerle ilgili tesiste yüklenici firma ile bir değerlendirme toplantısı da yapıldı.

"Çalışmalarımız hızla devam ediyor"

Tesiste yapılan çalışmaları İlbank İzmir Bölge Müdürü Selahattin Özsoy ile birlikte inceleyen MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Şehnaz Başaran, tesisin sağlam bir zemin üstünde yükselmesi için çalıştıklarını ifade etti. Başaran, "Tesisimizde jet grout dediğimiz, yerin altına kolonlar oluşturarak yaptığımız zemin iyileştirme çalışmaları devam etmekte. Bu çalışmaların bittiği noktalarda iş makineleriyle zeminin tesviyesi yapılıyor. İlbank İzmir Bölge Müdürlüğü işbirliği ile hayata geçirdiğimiz tesis, Manisa merkezin atıksu sorununu ortadan kaldıracak. Gelecek nesillere daha temiz bir gelecek bırakmak için Manisa Büyükşehir Belediyemiz ve MASKİ Genel Müdürlüğü olarak üzerimize düşenin fazlasını yapmak gayesindeyiz" dedi.

Atıksu arıtma tesisindeki çalışmalara yakın takip

Atıksu arıtma tesisindeki çalışmalara yakın takip

Atıksu arıtma tesisindeki çalışmalara yakın takip

Atıksu arıtma tesisindeki çalışmalara yakın takip

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber