Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 31 Ağustos 2016 - 16:13 Yorum: 0

Atıksu arıtma tesisleri fuarın gündeminde

85. İzmir Enternasyonel Fuarı'nda Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğünün standı da vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor.

Atıksu arıtma tesisleri fuarın gündeminde

85. İzmir Enternasyonel Fuarı'nda Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğünün standı da vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor. Fuarı ziyaret edenler atıksu arıtma tesislerindeki çıkış suyunda yetişen balıklar ile çarpıcı yorumlarda bulunarak MASKİ'nin çalışmalarının takdire şayan olduğunu belirtti.

MASKİ Genel Müdürlüğü'nün, Gediz ve Bakırçay'ın temizlenmesi adına yapmış olduğu atıksu arıtma tesisi hamleleri 85. İzmir Enternasyonel Fuarı'nda da takdir topladı. Standı ziyaret eden vatandaşlar atıksu arıtma tesislerinin, gelecek nesillere miras bırakılacak dünya için çok önemli olduğunu söyledi. Saruhanlı Atıksu Arıtma Tesisi'nin çıkış suyunda yetiştirilen balıkların yaşadığı akvaryumu ziyaret eden vatandaşlar bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

"Harika bir geri dönüşüm"

Standı ziyaret eden Güzin Arslan isimli vatandaş atıksu arıtma tesislerinin çok doğru bir proje olduğunu belirterek, "Atıksuyun içinde balık yetiştirmek çok güzel bir projede çok güzel de bir başarı. Harika bir geri dönüşüm sağlanmış. Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum" dedi.

"Atıksuyun içinde balık yetiştirilmesi çok önemli"

Bir diğer ziyaretçi Murat Beslenöz, atıksuyun geri dönüşümünün sağlanmasının önemine değindi. Beslenöz, "Atıksuyun temizlenip doğaya verilmesi gerçekten güzel bir proje. Ben geldim, inceledim. Vatana millete hayırlı olsun. Atıksuyun içinde balık yetiştirilebiliyor olması gerçekten çok hoşuma gitti" açıklamasını yaptı.

"Tüm insanlığa verilen bir hizmet"

Manisa Tarzanı olarak fuarda çalışan vatandaş da insanın aç yaşayabileceğini ancak susuz yaşayamayacağını söyleyerek şu açıklamaları yaptı:

"Allah'ı Teala'nın yarattığı hiçbir canlı susuz yaşayamaz. Her gün susuzluğa adım atıyoruz. Bu sebepten dolayı da Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e böyle bir oluşuma el attığı ve hayata geçirdiği için ne kadar teşekkür ve tebrik etsem azdır. Çünkü bu tüm insanlığa verilen bir hizmet."

"Atıksuların sağlıklı bir şekilde doğaya salınması çok önemli"

Hüseyin Bozdağ isimli ziyaretçi ise suyun kirletilmemesini çok daha önemli bulduğunu ancak atıksuyun geri kazandırılarak doğaya sağlıklı bir şekilde salınmasının su fakiri bir ülke olduğumuzu düşündüğümüzde çok değerli olduğunu söyledi.

"Tesisler insan ve doğa için çok önemli"

Standı ziyaret eden bir diğer kişi olan Hayriye Bodur ise çok doğru bir iş yapıldığını ve çok güzel sonuçlar alındığını ifade etti. Tesislerin insan ve doğa için çok önemli olduğunu belirtti.

Ali Ceran isimli ziyaretçi ise çok güzel bir uygulama olduğunu ve doğaya büyük bir katkısı olduğuna değindi. Ceran, "Sayılarının artacak olması çok önemli. Çünkü sularımız gitgide kirleniyor" dedi.

Atıksu arıtma tesisleri fuarın gündeminde

Atıksu arıtma tesisleri fuarın gündeminde

Atıksu arıtma tesisleri fuarın gündeminde

Atıksu arıtma tesisleri fuarın gündeminde

Atıksu arıtma tesisleri fuarın gündeminde

Atıksu arıtma tesisleri fuarın gündeminde

Atıksu arıtma tesisleri fuarın gündeminde

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber