Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 02 Nisan 2020 - 14:58 Yorum: 0

Atlantis Su Türkiye’nin en iyi 4’üncü suyu oldu

Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan analiz sonucunda, Türkiye'nin en iyi içilebilir olan su markaları vatandaşların sağlığı açısından belirlendi.

Atlantis Su Türkiye’nin en iyi 4’üncü suyu oldu

Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan analiz sonucunda, Türkiye'nin en iyi içilebilir olan su markaları vatandaşların sağlığı açısından belirlendi. Kayseri firması olan Atlantis Su, Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan analiz sonucunda Türkiye'nin en iyi 4'üncü suyu oldu.

Halk sağlığının tehdit içerisinde olduğu son günlerde Sağlık Bakanlığı, Türkiye'nin en iyi içilebilir su markalarını belirledi. Kayseri'de faaliyet gösteren Atlantis Su, 8.03 pH değeriyle dereceye giren su markaları arasında en iyi 4'üncü su oldu. Sağlık Bakanlığı'nın yaptığı sıralama şu şekilde;

"Buzdağı, Beyyab, Fuska, Atlantis, Sultan, Tekir, Taşkesti, Javsu, Munzur, Cansu, Kalabak, Kirazlıyayla, Abant, Nazlı, Kipa, Efemsu, Şırlan."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber