Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 13 Mayıs 2016 - 13:43 Yorum: 0

Atlar Ve Faytonlar Denetlendi

Edirne Belediyesi Ulaşım Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Karaağaç Mahallesi'nde turistik gezi düzenleyen fayton sürücülerini denetledi.

Atlar Ve Faytonlar Denetlendi

Edirne Belediyesi Ulaşım Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Karaağaç Mahallesi'nde turistik gezi düzenleyen fayton sürücülerini denetledi. Denetimde faytonlarda ve faytonları çeken atlarda hijyen ve trafik kurallarına uyulup uyulmadığı incelendi.

Turizm mevsiminin başlamasıyla birlikte kentte faaliyet gösteren faytonlar ve faytonları çeken atların yıllık kontrolleri Edirne Belediyesi Ulaşım ve Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından yapıldı. Eksikleri bulunan fayton sürücülerine ek süre verilerek, gereken düzenlemelerin yapılması istendi.

Fayton sürücüleri ayrıca İl Trafik Komisyon Başkanlığı'nca belirtilen çalışma güzergahına, hijyen ve trafik kurallarına uymaları konusunda uyarıldı.

Ekipler, gereken denetimlerin devam edeceğini, kurallara uymayanların çalışmalarına ise müsaade edilmeyeceğini bildirdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber